Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiam ki akar iratkozni az...

Fiam ki akar iratkozni az egyetemről, hogyan állítsam meg?

Figyelt kérdés
Szerintem sokan rám fognak ismerni kérdésemből, igen én vagyok az. Jogilag fiatal felnőtt fiam (fejben csecsemő) harmadik éves egyetemista és belekattant az egyetembe. Elkezdett itthon őrjöngeni, zúzni mint a dúvad, hogy neki ez túl sok és nem bírja tovább, látástól vakulásik kell beadandókat írnia, a tanárok szidják a diákokat és túlterhelik őket, utálja és nem akarja tovább folytatni és emelett nincs ereje még diákmunkázni (Mekiben fog éjszakázni heti 4 napot, ez a feltétele, hogy itthon lakjon). Kilép. Ezt nem engedem neki. Nem hagyom, hogy elcsessze a jövőjét. Megállítanám, ha kell fizikai erővel, büntetésekkel, de nem hagyhatja ott. Amíg nálam lakik, az én kenyeremet eszi, addig hótziher hogy nem. Nem azért taníttattam, tartottam el, hogy egy senkiházi diploma nélküli selejtlegyen. Muszáj bent tartatnom egyetemen. Valami ötlet, hogyan világítsak be a sötét fejébe?

2020. okt. 6. 18:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/173 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég... Elolvastam a belinkelt Martinos kérdéseket. Ez a nő egy elmebeteg.
2020. okt. 6. 19:36
 52/173 A kérdező kommentje:

Na azért nem kell nektek is az ő zsaroló szavait strázsálni és feltépni a sebeket. Már évek óta, 5 vagy 6 éve mondja, hogy öngyilkos akar lenni. Ha eddig nem tette meg, nem is lesz. Nem gyenge ember, csak lusta mint a nyű. Meg számítógépfüggő, de ez az online oktatás miatt meg az egyetem miatt nem vághatom el a zsínórokat sajnos, ha nem tudna játszani órákon át, akkor nem lenne besokallva. Mert sajnos ez is közrejátszik, mai ordibálásnál kérte számon rajtam, hogy mikor lesz ideje játszani? Hát édesfiam, nem akartam elkeseríteni, de ebben a korban nem lövöldözni kell a monitoron értelmetlenül.

#45 Már nem kell hurcolnia, nincs online oktatása lányomnak, megoldható, hogy helyben legyen az iskolában órák után zongorája és helyben legyen a korrepetálása. Ezt a terhet levedlette.

#47 Rendben, említettem neki, hogy ne éjszakázzon az elején, hanem menjen fel Pestre, ott a sok diákmunka rugalmasan délután vagy hétvégén. De nyavalyog, hogy hosszú az utazás, marad inkább helyben éjszakázni. Akkor legyen hát az, de valami legyen. És nem, az egyetem első percétől dolgoznak nappalin, nem duálison.

2020. okt. 6. 19:38
 53/173 anonim ***** válasza:
95%

Ja a kamukiralyno es a pereputtya...haladjunk.

Kerdes jelentve!

2020. okt. 6. 19:41
 54/173 anonymousreview60 ***** válasza:
93%

1. Anyuka! A játékfüggés, mint az alkoholizmus, tünet, és csak utána ok.

2. Nevezett Martin tényleg nem egy alfahím. Korábban kellett volna munkára, kitartásra nevelni, de ezt el méltóztatott b@szni. Az ok mindegy. Martin most úgy érzi, beleszakad az egyetembe és ha az egyetlen, nem maszturbációs, örömforrása is elveszik, akkor sem a tanuláshoz, sem a Mekihez nem lesz motivációja. Nem mellesleg a hím egyetemisták fele, az átlag, lövöldözik a képernyőn.

3. Martinnak tanulni és edzeni, maximum a hétvégén dolgozni kellene. A kocsit a p|csába el kell adni. Tudom, az övé. Pont azért ragaszkodik hozzá, mert ebbe maga nem szólhat bele, és a mozgás szabadság. Nagy barom a nagypapa, hogy tartás és példa helyett kocsit adott a gyereknek.

4. Martint pszichoterápiára kell küldeni, mielőtt viszonylag jól kereső incel lesz belőle.

2020. okt. 6. 19:50
 55/173 anonim ***** válasza:
89%

Az a legszebb amikor a kérdést kiíró troll jön válaszolóként is 😂😂😂😂 50 és 53

Micsoda színház hogy jelented magad 😂😂😂😂

2020. okt. 6. 19:56
 56/173 anonim ***** válasza:
31%

Utolso: nem a kerdezo vagyok! Gyermekes apuka! Azt se tudom ki ez a martin, feljebb lattam ki o es megneztem a tobbi linket.

Hogy lennek mar a kerdezo!

En soha nem tennem ezt a gyerekeimmel.

2020. okt. 6. 20:11
 57/173 anonim ***** válasza:
83%
Vagy magadbol indulsz ki, talan pont te vagy a kerdezo es nem tetszenek a valaszaim?!
2020. okt. 6. 20:12
 58/173 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező arra nem gondoltál, hogy a videójátékokba menekül? Sajnos saját bőrömön tudom milyen is az amikor az ember netfüggő és egész nap játszana..emlékszem volt, hogy este 11kor befejeztem a tanulást, és utána is leültem hajnali háromig játszani, hisz ez kapcsolt ki..nyilván ennek az a következménye, hogy az ember még fáradtabb, így elkezdtem belesz*rni a jegyeimbe és gépezni egész nap. Édesanyámmal beszéltük át a dolgokat, ő segített engem. Borzasztó még olvasni is amit írsz, látszik rólad milyen primitív ember vagy és azt, hogy azt hogy te nem mentél egyetemre a fiadon vetíted ki. Ezen kívül nem veszed észre, hogyha 50+ ember szid téged talán veled van a baj? Saját magadat véded. Elég szánalmas.
2020. okt. 6. 20:18
 59/173 anonim ***** válasza:
94%
Tehát megint bedőltem egy idióta kamuzónak. Kár volt. Fordulj már fel te kamugép.
2020. okt. 6. 20:24
 60/173 A kérdező kommentje:

A kamuzókra inkább nem írok semmit...

Köszönöm természetesen a válaszokat, reméljük lenyugszik holnapra és elfelejti az egészet amit ma lenyomott.

2020. okt. 6. 20:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!