Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiam ki akar iratkozni az...

Fiam ki akar iratkozni az egyetemről, hogyan állítsam meg?

Figyelt kérdés
Szerintem sokan rám fognak ismerni kérdésemből, igen én vagyok az. Jogilag fiatal felnőtt fiam (fejben csecsemő) harmadik éves egyetemista és belekattant az egyetembe. Elkezdett itthon őrjöngeni, zúzni mint a dúvad, hogy neki ez túl sok és nem bírja tovább, látástól vakulásik kell beadandókat írnia, a tanárok szidják a diákokat és túlterhelik őket, utálja és nem akarja tovább folytatni és emelett nincs ereje még diákmunkázni (Mekiben fog éjszakázni heti 4 napot, ez a feltétele, hogy itthon lakjon). Kilép. Ezt nem engedem neki. Nem hagyom, hogy elcsessze a jövőjét. Megállítanám, ha kell fizikai erővel, büntetésekkel, de nem hagyhatja ott. Amíg nálam lakik, az én kenyeremet eszi, addig hótziher hogy nem. Nem azért taníttattam, tartottam el, hogy egy senkiházi diploma nélküli selejtlegyen. Muszáj bent tartatnom egyetemen. Valami ötlet, hogyan világítsak be a sötét fejébe?

2020. okt. 6. 18:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/173 anonim ***** válasza:
100%
Ajjajj! Martin az, akinek idegbeteg a húga, az anyja meg bele se szar. Nem is tudom, mi hiányzott eddig.
2020. okt. 6. 19:18
 42/173 anonim ***** válasza:
97%
Vannak videói? Hol?
2020. okt. 6. 19:20
 43/173 anonim ***** válasza:
100%
Szegény srác
2020. okt. 6. 19:20
 44/173 A kérdező kommentje:

Én lennék.

Amúgy visszaolvasva fennakadt a szemem valamin, sok az egyetem+munka? Akkor mégis mások hogy csinálják? Majdnem minden egyetemi szaktársa dolgozik. És ha jól tudom, az egyetemisták nagyon nagy százaléka is. Ha szaktársainak és barátainak megy még úgy is, hogy négyes-ötös átlaggal zárják minden félévet, akkor kérdem neki miért ne menne?

2020. okt. 6. 19:23
 45/173 anonim ***** válasza:
100%
Te normális vagy? Nem elég neki, hogy helyetted hurcolja az idegbeteg hugát kezelésekre, zongoraórákra stb még menjen el éjszakába dolgozni??? Tudod te, hogy mennyit kell tanulni az egyetemen? Hát pont nem férne bele neki heti 4 éjszaka meg a húga pesztrálása is. Szállj le szegény gyerekről, mert a végén öngyilkos lesz. Én a helyébe már évek óta az lettem volna ilyen család mellett...
2020. okt. 6. 19:26
 46/173 anonymousreview60 ***** válasza:
2020. okt. 6. 19:27
 47/173 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondtam, hogy EBBEN az állapotban. És igen, valaki nem bírja az éjszakázást. Sokan nem. Amúgy megsúgom a többség ha dolgozik duális képzés mellett csinálja vagy utolsó évben, de nem Mekiben kéne, főleg nem egy mérnökinformatikusnak.
2020. okt. 6. 19:28
 48/173 anonim ***** válasza:
95%

Most az egyszer igazad van: tényleg rádismerni a kérdésedből. Mindegyikből.

LOL 😂😂😂😂

Na tanuld a kreszt és lásd el az állataidat.

2020. okt. 6. 19:30
 49/173 anonim ***** válasza:
99%
Akik még dolgozni is tudnak egyetem mellett, azoknak érzelmileg támogató családja van, nem ilyen facsaró. Ott kezdődik hogy normális helyeken a családtagok hagyják egymást aludni, nem üvöltöznek amikor a másik nappal tanul, éjjel meg dolgozik.
2020. okt. 6. 19:31
 50/173 anonim ***** válasza:
88%

Nem olvastam el minden kommentet, de te egy borzalmas no vagy, anyanak nem nevezheto.😤

Szerencsetlen gyerek, ha van esze ott hagyja az egyetemet, keres munkat es elkoltozik a pics.be toletek! Majd keres egy szep szakmat, okj-s kepzet, amit estin csinalhat.

Ma mar nem alap a diploma, sot mivel egyre tobb van, olyan a tultelitettseg, hogy a diplomas is arut tolt fel vagy jo esetben irodaban ul. Mig egy szakmai bizonyitvannyal rendelkezo tobb szazezret hazavisz. A szakember ma a jobban megbecsult hivatas.

De diplomazni 30evesen is raer, ha ugy dont...annyira kell az a (semmit nem ero papir.)

Te azert erolteted ennyire, mert TE akartal egyetemre menni es nem tehetted meg. Ne vetisd ki a gyerekedre ezt a kòrkepet. Pszichologiai eset vagy!

Szerencsetlentol meg elvaros hogy ejszakazzon 4napot, mikor az egyetemet se birja es ki van idegileg.

Komolyan fel.aszod az agyam, ilyen szulok fognak egyedul megoregedni egy nyugger otthonba! Kutya se nez rajuk. Rad se fog.👎

2020. okt. 6. 19:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!