Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról ha a...

Mi a véleményetek arról ha a szülő a gyereke ellen fordul és a új párkapcsolata fontosabb?! 16/l

Figyelt kérdés

2020. okt. 4. 15:51
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
66%

51-es, látod engem meg irritál ez a "random punci/pénisz" kifejezés, amit az új társra használtok sokan. Nem értem, mondjuk egy 2-10-20 éve törvényes feleségként élő nőre is ilyen kifejezések vannak itt a gyk-n, hogy aktuális ürítőtartály, és akkor még szépet írtam.

Általában nem az aktuális dugópajtit költözteti magához egy özvegy/elvált ember (azt megoldaná házon kívül is).

Amúgy van egy kérdésem is: Te akkor most lényegében apádra haragszol jobban, vagy a nőre? Komolyan kérdezem, mert érdekel. Elvileg ugye az apádra kellene, de pl. rokonságomban is van hasonló (mint amit írtál), és a pasi felnőtt (külön élő) gyereke a nőt utálja kőkeményen, apjának meg nyalizik. (Nem éltem ilyenben, csak logika mentén jó lenne már megérteni).

2020. okt. 5. 11:38
 52/59 anonim ***** válasza:
33%
Persze az új pár mindig random punci/pénisz, de mondjuk mi van akkor ha mondjuk egyéjszakás kapcsolatból született valakinek gyereke és mondjuk azóta már van felesége/férje meg közös gyerek is? Akkor ott ki is volt a random punci/pénisz?
2020. okt. 5. 13:31
 53/59 A kérdező kommentje:

23 as

Igazából fogalmam sincs sztem nem vetettem semmit apai és a nője ellen

2 hetente van lathatas ugye ezt mindenki tudja néha szerettem volna apuval kettesben beszélgetni de amint látta a nője hoyg apuval vagyok kettesben odajott hoyg "3an beszélgessünk-mondom oké miért ne

Vegulis meg kell ismerni a nojet

De csak ketten beszélgettek és engem kihagytak mintha ott se lettem volna és apu ezt hagyta felse tűnt neki

Csak kettesben akartam apuval lenni egy kicsit de a nője nem hagyta én uyg gondolom hoyg vannak olyan témák amik nem tartoznak a nőre, tehát igazán megerthette volna de nem

És mikor ott volt a nő soha nem mondta neki hoyg légyszíves menj ki kettesben szeretnék beszélgetni a gyerekkemel

Egész héten együtt vannak és együtt is dolgoznak

És mikor mondtam hoyg kettesben szeretnék apuval beszélgetni nem engedte szabályosan féltékeny volt rám

2020. okt. 5. 15:44
 54/59 anonim ***** válasza:
38%
Ebben hol van az ellened fordulas? Mert en sehol se látom.
2020. okt. 5. 15:46
 55/59 A kérdező kommentje:

És innen gondolom hogy a nő fontosabb

Meg manipulalja apamat

Mindig az van amit a nő akar

2020. okt. 5. 16:08
 56/59 A kérdező kommentje:

Az hoyg nem foglalkozik velem

Úgy ahogy kellene

2020. okt. 5. 16:09
 57/59 anonim ***** válasza:
32%
Ez volt a nagy ellened fordulás ? Inakbb a saját barátaiddal vagy paroddal törődj ennyit ne apukad után kapálozz
2020. okt. 5. 16:35
 58/59 anonim ***** válasza:
44%
Jajj kérdező, már ne is haragudj, de úgy viselkedsz mint egy 5 éves. Most mi lehet olyan, hogyha nem kavarkodni akarsz amit mondjuk a nő előtt nem mondhatsz el apádnak? Meg jajj kettesben akarunk lenni meg ilyenek...
2020. okt. 5. 23:01
 59/59 anonim ***** válasza:

Elég sarkalatos infó így elég nehéz bármit is mondani. Most spontán mindenkinek aki olvassa már van egy történet a fejében...mi történt kb...de ez nem a reál.

Te a szülő vagy ..a gyerek ? Vagy a párkapcsolat része?

2022. szept. 18. 07:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!