Mi a véleményetek arról ha a szülő a gyereke ellen fordul és a új párkapcsolata fontosabb?! 16/l
51-es, látod engem meg irritál ez a "random punci/pénisz" kifejezés, amit az új társra használtok sokan. Nem értem, mondjuk egy 2-10-20 éve törvényes feleségként élő nőre is ilyen kifejezések vannak itt a gyk-n, hogy aktuális ürítőtartály, és akkor még szépet írtam.
Általában nem az aktuális dugópajtit költözteti magához egy özvegy/elvált ember (azt megoldaná házon kívül is).
Amúgy van egy kérdésem is: Te akkor most lényegében apádra haragszol jobban, vagy a nőre? Komolyan kérdezem, mert érdekel. Elvileg ugye az apádra kellene, de pl. rokonságomban is van hasonló (mint amit írtál), és a pasi felnőtt (külön élő) gyereke a nőt utálja kőkeményen, apjának meg nyalizik. (Nem éltem ilyenben, csak logika mentén jó lenne már megérteni).
23 as
Igazából fogalmam sincs sztem nem vetettem semmit apai és a nője ellen
2 hetente van lathatas ugye ezt mindenki tudja néha szerettem volna apuval kettesben beszélgetni de amint látta a nője hoyg apuval vagyok kettesben odajott hoyg "3an beszélgessünk-mondom oké miért ne
Vegulis meg kell ismerni a nojet
De csak ketten beszélgettek és engem kihagytak mintha ott se lettem volna és apu ezt hagyta felse tűnt neki
Csak kettesben akartam apuval lenni egy kicsit de a nője nem hagyta én uyg gondolom hoyg vannak olyan témák amik nem tartoznak a nőre, tehát igazán megerthette volna de nem
És mikor ott volt a nő soha nem mondta neki hoyg légyszíves menj ki kettesben szeretnék beszélgetni a gyerekkemel
Egész héten együtt vannak és együtt is dolgoznak
És mikor mondtam hoyg kettesben szeretnék apuval beszélgetni nem engedte szabályosan féltékeny volt rám
És innen gondolom hogy a nő fontosabb
Meg manipulalja apamat
Mindig az van amit a nő akar
Az hoyg nem foglalkozik velem
Úgy ahogy kellene
Elég sarkalatos infó így elég nehéz bármit is mondani. Most spontán mindenkinek aki olvassa már van egy történet a fejében...mi történt kb...de ez nem a reál.
Te a szülő vagy ..a gyerek ? Vagy a párkapcsolat része?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!