Mi a véleményetek arról ha a szülő a gyereke ellen fordul és a új párkapcsolata fontosabb?! 16/l
Velem is ez volt, de engem a végén ki is dobott anyám a 18.szuletesnapomon, azóta nem beszéltünk.
Most vagyok 26 éves.
Az egész gyerekkoromat/tinikoromat megkeserítette.
Hogy fordult el tőled? Írsz róla részletesebben?
Ezt mondjuk nem ártana kifejteni.
Nekem 17 éves gyerekem van, aki az utóbbi évben igencsak feszegeti a határokat és csak miatta vitazunk a férjemmel, aki amúgy több mint 10 éve az életünk része. Mivel a gyerekem, mellé állok, pedig nincs igaza, sőt...
#2. Csak hogy 99 százalékban nem a gyerek a hibás az ilyen esetekben.
Ha kisgyerekről van szó, akkor meg nem is lehet a hibás más, csak a szülő és az új pár.
"Mivel a gyerekem, mellé állok, pedig nincs igaza, sőt.."
Akkor miért nem amellé állsz akinek igaza van jesszusom...ne csodálkozz ha tönkre megy a házasságod.
16 éves vagy nemsokára felnőtt nő.
Én már 16 évesen a saját pasim a foglalkoztam (persze nem komoly párkapcsolat szintjén ) baràtnőztem tanultam szórakoztam, nem azzal törődtem,hogy az apukám épp kivel van együtt.
A saját életed éld nem egy 5 éves kislány vagy hogy jaj apuci velem foglalkozz.
Nem sértő szándékkal irtam de gondolkozz el ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!