Normális anyam van? Sztem nem! Mit tehetnek ellene?
Nem enged ki 8 után az utcára pedig majdnem 17 vagyok
Mindig csak a tanulás folyton basztat
Szórakozni se enged sehova
Pedig a kis 14-15 évesek ott razzak magukat a szórakozó helyeken
Tesóm nincs, egyedül vagyok lany
Apám nincs
Mit tehetnek ellene?
Csak az hoyg megvarom a 18at jobbat nem tudok
Akkor sem fog semmi változni, ha betöltöd a 18-at, mert ha nem a játékszabályok szerint játszol, úgy utcára rak, mint a huzat.
Attól még, hogy 14-15 évesek a buliban rázzák (és még teherbe is ß@szattják magukat), az az ő dolguk, illetve az ő szüleiké.
Suli idobe nem enged hoyg barátnőmnrl aludjak mert tanulás van🙄
Egyszer engedett el de akkor is napokig könyörgtem erte
Ez egy elég szar felfogás, hogy bezzeg a 14 évesek rázzák magukat. Te ha visszagondolsz a gyerekkorodra, ez lett volna minden álmod, hogy 14 évesen egy szórakozóhelyen igyál, és dohányozz, és krva legyél? Nem ér rá még egy kicsit? Talán nem azért gyerek a gyerek, hogy még fejlődjön, tanuljon?
A te helyzetedhez, pedig annyit, hogy valamilyen szinten anyukádat megértem, gondolj bele az ő helyzetébe, egyedül te vagy neki. Nyílván túlságosan félt, mivel nem szeretné hogy bajod essen. Azt tudom javasolni, hogy ülj le vele beszélgetni, ha szeretnél elmenni valahova mondd el neki, kivel mész, hova, add meg a telószámát, stb. Biztos vagyok benne, hogy ez esetben nehezen, de elengedne. 17 éves vagy, már szinte felnőtt, túlaggódja, de felelősségel tartozik érted, meglehet érteni.
Próbáltál már vele higgadtan beszélni? Az nem érv, hogy egy 14 éves bulizik valahol, mert a szüleit nem érdekli a sorsa. Ha a tanulmányi eredményeid rendben vannak, és kiveszed a részed a házi munkából, akkor érvelj azzal, hogy a felelősség és kötelezettség rád eső részét mindig teljesíted, így szeretnéd ha lehetnének ezzel egyenlő mértékű kiváltságaid is, pl néha bulizni valahol, amiről tud.
És megértem, hogy félt, tudom, hogy kamaszként nem tűnik úgy, de csak jót akar neked, maximum nem tudja jól elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!