Mit tegyek hogy anyám végre elfogadjon engem és a páromat?
Azta. Ne haragudj, de te meg tudnád bocsátani az anyukádnak, hogy így bánik veled? Akkor is, ha ezután mondjuk elfogadna téged a pároddal? Ez konkrétan embertelen, hogy kiráncigál és felpofoz, csak azért, mert meleg vagy! Jó, hogy nem fojtott vízbe, mert mondjuk kék szemed van, neki meg a barna szem tetszik...!
Én továbblépnék ezen az emberi kapcsolaton. Nem érdemli meg az ilyen, hogy bárki anyaként gondoljon rá. Szerintem a homofóbok és a rasszisták nem érnek annyit, mint egy normális ember. Aki ilyen utálatos, az maradjon meg magának.
Bárhogy is döntesz, kitartást kívánok!
meg kell siratni, el kell gyászolni ezt a kapcsolatot.
nagyon sajnállak.
és ha vigasztal, én nem vagyok homofób és sokan vagyunk így ezzel
Csak a saját viselkedésedért és hozzáállásodért vagy felelős. És tenni is csak azért tudsz. Ez egyben azt is jelenti, hogy a másik ember helyett nem lehetsz toleráns, empatikus, jó fej, nyitott.
Minden egyes emberi kapcsolat két félből tevődik össze. Az egyik 100%-a meg a másik 100%-a is a NagyKör 50%-át adja. Nem lesz teljes a kép a masik 100%-a nélkül, mert te nem teheted bele az övét is.
Csodállak a szelídségedért, a joságodért és a kitartásodért, és szívből örülök édesapád és a párod családjának hozzá(tok)állásának. Nagyszerű emberek vesznek körül, és remélem minél előbb megbékélsz a helyzettel, miszerint anyád számára megszűntél létezni: el kell gyászolni azt a kapcsolatot.
Hidd el, ő most leginkabb dühös, nem pedig szomorú.
Nem méltó rá, hogy egy ilyen ember anyja legyen - írom ezt fiús anyukaként.
Drukkolok nektek!
Semmit. Van aki nem tudja elfogadni a másságot.
Magaddal törődj, legyél boldog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!