Mit tegyek hogy anyám végre elfogadjon engem és a páromat?
Attól, hogy biológiailag az anyád, a szó magasabb értelmében véve mégis megbukott anyaságból, ha így viselkedik.
Kicsit naív vagy ezzel kapcsolatban, de ezt nem rosszból mondom. Jó szándékból ered a naivitásod. :) De itt nyilván nem a párod személyisége a lényeg anyukád szemszögében, hanem maga a tény, hogy a párod férfi. Tehát ezen nem fog változtatni az, hogy mennyire jó ember. Sajnos vannak ilyenek, akik annyira imádnak gyűlölködni, hogy inkább azt nézik, te miben vagy más, mint azt, hogy mi a közös bennetek. Szerintem a párodat is frusztrálná, ha ilyen emberrel kéne ismerkednie, aki eleve gyűlölettel áll hozzá, pedig nem is ismeri - és igazából, nem is akarja megismerni.
Szerintem szülőként nézd a szitut, neki ez elfogadhahtlan hogy nem vagy ,, normális" nem sértésből, se semmi! De szerintem ez a gond, hogy ő nem erre számított veled kapcsolatban és annyira elfogadhatlan hogy ez van, hogy így reagált.Hátha meggondolja magát! :)
És hidd el, a hetero kapcsolatokban is vannak ilyen szituk pl. én és a barátom, anyukája nem igazán normális és kidobott, mert nem vagyok szimpi, pedig diplomás, rendes nő vagyok, de neki nem tetszett, barátom kérte hogy kérjen bocsánatot és az lett, hogy én lettem leba*zva, hogy miért mentünk nyaralni... wtf? úgyhogy engem nem is izgat, nem beszélek vele, bár nagyon nehéz megszokni és elfogadni, hogy olyan miatt nem szeret, ami miatt nem tehetek baszolut pl. szőke vagyok és fekete lányt akart menyének, ezt mondta is.... xD Szóval vannak nagyon elvetemült szülők, ezt akartam mondani ezzel, sok sikert :)
Update
Miutan kiírtam a kérdést 4 napra rá anyám felhívott hogy mikor nem lesz otthon és akkor vigyem el a maradek cuccom ami ott van. Nem engedett szóhoz jutni és miután elmondta lerakta a telefont. Miután telefonáltunk újra letiltotta a számomat hogy ne tudjam felhívni őt. Az olyan dolgok maradtok mint pl a téli ruhák, pár dísz, könyvek és stb. Amikor mondta hogy nem lesz otthon a párommal és édesapámmal mentünk és minden tárgyamat es cuccomat átvittük a párom lakásába. Egy hete találkoztam anyám eggyik szomszédjával akivel jóba vagyok és mondta hogy anyám már a zárat is lecseréltette hogy ne tudjak "hazamenni". Meg valamelyik nap találkoztam vele az utcán én meg köszöntem neki de ő persze nem köszönt vissza és láttam a szemén hogy lenéz engem. Szerintem ennek az anya fia kapcsolatnak itt a vége és már nem fog többet keresni. Az elmult pár hét történéseihez idő kell hogy fel tudjam dolgozni és hogy már ne érdekeljen a dolog. Köszönöm a pozitív válaszokat azok is segítettek.
Engedd el,ott a párod,a családja,Édesapád. Légy boldog,ezt meg gyászold meg és ennyi,lépj túl,nem kell mérgező tüske,nem te veszítettél sokat hanem ő.
70F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!