Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy anyám elfogad...

Mit tegyek, hogy anyám elfogadjon olyannak, amilyen vagyok?

Figyelt kérdés
14 éves, punk vagyok, korosztályomhoz képest normális, nem iszom, nem dohányzom, eléggé antiszociális vagyok, így más dolgokra sem kell gondolni velem kapcsolatban. De anyám nincs kibékülve azzal a tudattal, hogy én ilyen punkféle vagyok. Eléggé fiúsan is járok, kb. állig érő rövid hajam is lett, meg zenekaros pólókban járok (eléggé érződik rajtam, hogy szeretnék kitűnni a tömegből), anyám meg mindenáron lányossá akár nevelni. Mondja nekem, hogy ne járjak már azokban a "hülye" pólókban, meg így. Nem érti meg, hogy én így érzem jól magam. Mit tegyek, hogy elfogadjon?
2016. jún. 19. 01:02
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Nyugtasd meg, hogy ez csak kamaszkori lázadás, majd kinövöd. (És tényleg)
2016. jún. 19. 01:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
állig érő haj mióta számít fiúsnak?
2016. jún. 19. 01:22
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
bocs 2-es vagyok..én is pasisan jártam,járok néha nem vagyok punk ennek ahhoz semmi köze.majd kinövöd
2016. jún. 19. 01:23
 4/9 anonim ***** válasza:
42%
Es anyukad mit tegyen, hogy elfogadd olyannak, amilyen?
2016. jún. 19. 04:04
 5/9 anonim ***** válasza:
24%

Én már elmúltam 18 és még mindig ilyen vagyok. (Fekete/bandás felsők, szegecses nyakörv, azínes kontaktlencse, farmer, szaggatott harisnya, platform creeper stb)

A szüleim először meghökkentek meg olyanokkal piszkáltak, hogy boszorkány vagyok, meg hogy hordjak színeset, mert nyáron "meg fogok sülni". Most már megértették, hogy nekem ez tetszik, illik hozzám, és így érzem jól magam. Meg azért elég visszafogott vagyok a tipikus rockerekhez képest, inkább a gothokra hajazok.

2016. jún. 19. 07:54
 6/9 anonim ***** válasza:
28%

Majd ha "beáll", hogy milyen is leszel akkor várj majd elfogadást!

Nem láttam még 17 évest aki a 14 éves kori majom stílusára büszke lett volna... legyen az punk (atyaég ilyenek még vannak????😂) vagy demó vagy diszkópatkány...

2016. jún. 19. 08:06
 7/9 anonim ***** válasza:
32%
Mondd meg neki, hogy most kamasz vagy és ez csak átmeneti időszak, legyen türelmes :)
2016. jún. 19. 08:18
 8/9 eznemlényeges ***** válasza:
A nagyapám 70-es éveiben jár, és még mindig rocker, szóval mi is az átmeneti időszak? Ha valaki tényleg azonosul valamelyik stílussal, testben, lélekben, azt nem fogja kinőni sohasem, de ezt az emberek 99%-a nem fogja föl.
2016. jún. 19. 16:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Mik változtak a kérdés kiírása óta, kérdező? Punk stílusban vagy még? Ha igen, anyukád elfogadta?
2020. dec. 12. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!