Mi a véleményetek arról ha a szülő a gyereke ellen fordul és a új párkapcsolata fontosabb?! 16/l
Gyakori.
Es ritka retkes dolog.
De az en szuleim is megtettek. 😒
Aki nem volt benne az 1 mondatbol nem tudja milyen ez.
Jo lenne ha az emberek megfontoltabban kuralnanak koton nelkul es csak ugy szulnenek, ha mar egy ideje egyutt elnek stb. csak h kisebb legyen a valasok aranya.
Ja meg nem a csokra kell pulyat gyartani.
Függ attól, hogy ki a ludas a történetben. Ha minden ok nélkül a lánya ellen fordul, mert az új nő fontosabb, akkor szánalmas az egész. Viszont ha a lány direkt csinál olyan dolgokat, ami sem az apának, sem a nőnek nem tetszik, és egymással megbeszélve próbálják a lányt nevelni, lejöhet úgyis, hogy a nő fordította az apát a lány ellen.
Szóval ennél többet kellene tudni, hogy mi miatt van ez az egész.
A kérdés elég provokatív minden konkrét infó nélkül.
Ugyanis lehet az a helyzet, hogy az új pár nem bírja/féltékeny a gyerekre és a szülö meg nem akar konfliktust - ez a rosszabb opció, meg az is lehetséges - és ez a gyakoribb -, hogy a gyerek nem akar normálisan viselkedni otthon, a szülö nevelni akarja, a gyerek meg ezt azzal magyarázza, hogy ott van egy harmadik ember is - és ilyenkor a hiba egyértelmüen a gyerekben van!
Miből gondoljátok, hogy itt apukáról és annak az új párjáról van szó és nem anyukáról és annak a párjáról?
Azért mert a kérdező lány?
Ez is csak azt mutatja, hogy milyen felszínesek vagytok.
Amúgy egy kisebb gyerek, ha szét akarja verni a szülő kapcsolatát, akkor ott valami igenis a szülő vagy a szülő és új pár részéről lett elrontva...
De az a gyakoribb, főleg a kamaszoknál, hogy az új pár tekint úgy a gyerekre mint egy félreállítandó akadály.
9!
Azért, mert a gyerekem és rajtam kívül senkije sincs. Anno amikor a szüleim elváltak, apám nem igazan foglalkozott velem. Amikor pedig egy veszekedésnél a felesege melle allt annak ellenére, hogy mindenki tudta, nekem van igazam, megfogadtam hogy en mindig a gyerekem melle allok. Főleg így, hogy neki senki amd vérrokona nincs.
Így igen, nem csodálkozom rajta, hogy tönkre megy a házasságom és igen, a gyerekem a hibás miatta meg az én múltam apammal, de ez van.
20!
Nem. De én vagyok érte felelős, nem baxhatom ki csak ugy a házból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!