Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról ha a...

Mi a véleményetek arról ha a szülő a gyereke ellen fordul és a új párkapcsolata fontosabb?! 16/l

Figyelt kérdés

2020. okt. 4. 15:51
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
77%

Gyakori.

Es ritka retkes dolog.

De az en szuleim is megtettek. 😒

Aki nem volt benne az 1 mondatbol nem tudja milyen ez.

Jo lenne ha az emberek megfontoltabban kuralnanak koton nelkul es csak ugy szulnenek, ha mar egy ideje egyutt elnek stb. csak h kisebb legyen a valasok aranya.

Ja meg nem a csokra kell pulyat gyartani.

2020. okt. 4. 17:23
 12/59 anonim ***** válasza:
89%
Szánalmasnak mondanám.
2020. okt. 4. 17:26
 13/59 anonim ***** válasza:
89%

Függ attól, hogy ki a ludas a történetben. Ha minden ok nélkül a lánya ellen fordul, mert az új nő fontosabb, akkor szánalmas az egész. Viszont ha a lány direkt csinál olyan dolgokat, ami sem az apának, sem a nőnek nem tetszik, és egymással megbeszélve próbálják a lányt nevelni, lejöhet úgyis, hogy a nő fordította az apát a lány ellen.

Szóval ennél többet kellene tudni, hogy mi miatt van ez az egész.

2020. okt. 4. 17:48
 14/59 anonim ***** válasza:
56%
"csak hogy 99 százalékban nem a gyerek a hibás az ilyen esetekben." Tévedés. az esetek legnagyobb részében bőven sáros a gyerek, aki kavarja a szart hogy szétverje a szülő kapcsolatát. Szóval érdekes lenne a dolgok másik fele is.
2020. okt. 4. 17:49
 15/59 anonim ***** válasza:
67%

A kérdés elég provokatív minden konkrét infó nélkül.

Ugyanis lehet az a helyzet, hogy az új pár nem bírja/féltékeny a gyerekre és a szülö meg nem akar konfliktust - ez a rosszabb opció, meg az is lehetséges - és ez a gyakoribb -, hogy a gyerek nem akar normálisan viselkedni otthon, a szülö nevelni akarja, a gyerek meg ezt azzal magyarázza, hogy ott van egy harmadik ember is - és ilyenkor a hiba egyértelmüen a gyerekben van!

2020. okt. 4. 17:50
 16/59 anonim ***** válasza:
74%

Miből gondoljátok, hogy itt apukáról és annak az új párjáról van szó és nem anyukáról és annak a párjáról?

Azért mert a kérdező lány?

Ez is csak azt mutatja, hogy milyen felszínesek vagytok.

Amúgy egy kisebb gyerek, ha szét akarja verni a szülő kapcsolatát, akkor ott valami igenis a szülő vagy a szülő és új pár részéről lett elrontva...

De az a gyakoribb, főleg a kamaszoknál, hogy az új pár tekint úgy a gyerekre mint egy félreállítandó akadály.

2020. okt. 4. 17:54
 17/59 anonim ***** válasza:
9%

9!

Azért, mert a gyerekem és rajtam kívül senkije sincs. Anno amikor a szüleim elváltak, apám nem igazan foglalkozott velem. Amikor pedig egy veszekedésnél a felesege melle allt annak ellenére, hogy mindenki tudta, nekem van igazam, megfogadtam hogy en mindig a gyerekem melle allok. Főleg így, hogy neki senki amd vérrokona nincs.

Így igen, nem csodálkozom rajta, hogy tönkre megy a házasságom és igen, a gyerekem a hibás miatta meg az én múltam apammal, de ez van.

2020. okt. 4. 17:56
 18/59 anonim ***** válasza:
42%
És ismét úgy lett kihozva, hogy a szent gyermek semmiért sem felelős.
2020. okt. 4. 17:56
 19/59 anonim ***** válasza:
56%
"Azért, mert a gyerekem és rajtam kívül senkije sincs." És ez feljogosítja a szent gyermeket hogy szétcsessze az életed?
2020. okt. 4. 18:03
 20/59 anonim ***** válasza:
38%

20!

Nem. De én vagyok érte felelős, nem baxhatom ki csak ugy a házból.

2020. okt. 4. 18:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!