Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról ha a...

Mi a véleményetek arról ha a szülő a gyereke ellen fordul és a új párkapcsolata fontosabb?! 16/l

Figyelt kérdés

2020. okt. 4. 15:51
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
67%
#31-es: szerintem a te esetedben két dolog lehetséges. Vagy sosem voltál még ilyen helyzetben, és fogalmad sincs, milyen ilyen helyzetben lenni (NEM ARRA GONDOLOK, HOGY A SZÜLEIDNEK ÚJ PÁRJA LETT, HANEM HOGY EMIATT ELLENED FORDULTAK VOLNA), vagy pedig te is ilyen szülő vagy, aki keresztbe fosik a gyerekére és csak a f*sz/p*na érdekli.
2020. okt. 5. 07:39
 32/59 anonim ***** válasza:
53%
Már csak az a nagy kérdés, hogy a drága gyerek mit nevez ellne fordulásnak....
2020. okt. 5. 08:23
 33/59 anonim ***** válasza:
50%

"Én is érintett voltam/vagyok a témában hogy hiába már nem vagyok gyerek, de amióta megvolt az új nő (mondjuk már előtte is) én és a tesóm a sokadlagos dolgok voltunk a sorban"

27-es, látod, önmagadnak mondasz ellent, hiszen pont te írod, hogy már ELŐTTE IS sokadlagosak voltatok (tesóddal) az apádnak.

Akkor miért kell az új nő számlájára írni ezt is?

2020. okt. 5. 08:47
 34/59 anonim ***** válasza:
71%
Továbbra is várom a történet részletesebb kifejtését
2020. okt. 5. 08:49
 35/59 anonim ***** válasza:
51%
Remélem, az ilyenek majd ők maguk ápolják az idős szülőjüket, amikor az egyedül maradt, mert minden kapcsolatát szétcseszték, utálják és szemetek az új feleséggel/férjjel, mert anyukának/apukának nincs joga új életet kezdeni még ha huszas-harmincas éveikben levő gyerekeik vannak, akkor sem.
2020. okt. 5. 08:53
 36/59 anonim ***** válasza:
68%
34-es miért lett lepontozva? Tök logikusat kérdezett.
2020. okt. 5. 09:08
 37/59 anonim ***** válasza:
83%
Amúgy az se mindegy szerintem melyik oldalról beszélünk. Mert ha apukának lesz új kapcsolata, akivel amúgy is csak kb 2 hetente találkozott a gyerek, akkor nyilván túl sok köze nincs hozzá, viselje el abban a kis időben vagy akkor ne menjen oda. Ha anyukának van és mondjuk hozzájuk is költözteti ott akkor azért mindhárom fél részéről elvárható a tolerancia
2020. okt. 5. 09:16
 38/59 anonim ***** válasza:
43%
És amúgy meg ha csak annyi a baja a 16 évesnek hogy nincs körülrajongva meg a szülő már nem az ő kívánságait lesi, akkor itt az ideje elkezdeni felnőni
2020. okt. 5. 09:17
 39/59 anonim ***** válasza:
59%

#33 Csak annyit mondanék ezzel kapcsolatban hogy nem ismersz, nem ismered a történetem, az életem nem latod át a helyzetem.

Nem kezdem el itt most kifejteni szóról-szóra hogy mi hogy volt illetve van de hidd el (nőként írom) hogy a nő nagyon sokat tett illetve tesz azért hogy dolgok úgy legyenek ahogy vannak. A férfiakat viszonylag könnyű lehet befolyásolni és ez a nő a lehető legerkölcstelenebb módszerekkel teszi évek óta.

Mint mondtam nem megyek részletekbe, a lényeg hogy ha ő nincs (és másik normális párja lenne) akkor nagyon sok minden másképp lenne.

De nem fogok SOHA egy olyan embert elviselni v kedvelni aki (egyébként ő maga is anya) a párját a saját gyerekei ellen hangolja. Nem explicit módon, fater észre se veszi.

Egyébként meg baromira látszik ki az, aki mondjuk elvált nő/férfi új párjaként válaszol a kérdés alatt és latszik hogy vérig van sértve mert az igazáság sokszor fáj.

Tisztelet a kivételnek!

2020. okt. 5. 09:22
 40/59 anonim ***** válasza:
51%

39!

Azért valljuk be, az átlag kamasz azt szereti, ha körülötte forog a világ és ha anyunak vagy apunak új partnere lesz, ez ugye már nem lehetséges. Így aztán sok kamasz rendesen dolgozik azon, hogy az új partnert elmarja a szülő mellől. Hogy joggal vagy sem, az más kérdés, nyilván van olyan is, aki szinten rendesen megdolgozik azért, hogy a gyerek tőnkre akarja tenni a kapcsolatát.

De bizony a szulonek is joga van az új kapcsolathoz és ahhoz is, hogy ha a gyerek nem pici már, akkor fontosabbnak tartsa azt, akivel jó esetben a hátralévő életét éli majd le, mint a 16 évest, aki 2 év múlva úgyis lelép

2020. okt. 5. 09:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!