Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek arról ha a...

Mi a véleményetek arról ha a szülő a gyereke ellen fordul és a új párkapcsolata fontosabb?! 16/l

Figyelt kérdés

2020. okt. 4. 15:51
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
46%

Ha nő az illető, akkor roppant szánalmas, undorodom az ilyen nőktől, akik, csak azért, hogy ne legyenek egyedül (fa@t akarnak), pasikat visznek fel a gyerekeik szeme láttára. Van egy lány 16 évesen barátnők voltunk, aztán férjhez ment, gyereket vállaltak hátha megmenti a házasságot...(hogy lehet valaki ennyire primitív, ezért gyereket szülni baz+...) Hát persze, hogy elváltak, ezután a volt barátnőm összejött még egy pasival azzal is összeházasodott (ja de közben azokat a pasikat, akikkel a két férje között járt, felvitte a lakásra... Na, a második házasságból is lett egy gyerek, attól is elvált.. A legutóbbi tudomásom szerint már a harmadik férjével él együtt, nem tudom lett- e még gyerek, és nincs-e 4-ik férj, mert már egyáltalán nem vagyok kíváncsi rá. Undorító, felfordul a gyomrom ettől primitív proliságtól... Ha meg férfi az illető, azok meg 90%-ék kromoszóma hiányos kretének,( utálom ezt a korcs fajtát) meg kell tanulni kezelni/tanítani őket, vagy hagyni a pi...

Istenem olyan jó lenne, ha az emberek nem akarnának foglalkozni azzal, amihez nem értenek... Összevissza szülnek, mert ezt súgja a hormonháztartásuk. Akik azt hiszik, a gyereket nevelni kell, és nem jó példával járni előttük, és csak terelni a jó irányba.. De hát szaporodni kell, ez a szent kötelesség, mert kihal a Föld...

2020. okt. 4. 18:14
 22/59 anonim ***** válasza:
41%
De ha férfi, akkor már oké, ugye utolsó..... Csak nőnek ne legyen új párkapcsolata (nem aktuális fa.sz, párkapcsolat)
2020. okt. 4. 18:36
 23/59 anonim ***** válasza:
59%
Amúgy kérdező, elmesélhetnéd mi volt az ellened fordulás VALÓDI oka.
2020. okt. 4. 18:44
 24/59 anonim ***** válasza:
73%

"Nem. De én vagyok érte felelős, nem baxhatom ki csak ugy a házból."

De, kibaxhatod (ha felnőttkorú). Legalábbis kilátásba helyezheted neki, ha hülye. Sokszor feszegetik a határokat, bár nem saját tapasztalatom.

Helyes, tündéri, intelligens, jóérzésű kolléganőm magánéletét eléggé megosztja velem, ő mesélte, hogy (özvegy férfihez ment feleségül), a kamasz gyerekei addig imádták őt, amíg csak járt az apjukkal. Aztán amikor az apjuk feleségül vette, és hozzájuk költözött a bazi nagy házba, akkor a két gyerek átment teljesen hülyébe. És ez folytatódott még a huszas éveik második felében is (mert persze az ilyen nem akar lelépni, de kb. olyan sértett méltósággal él a szülői házban, mintha muszáj lenne, és ő tenne szívességet). Kolléganőm eléggé ki volt borulva, de szerette a férfit (sokat beszélgettünk akkoriban). Tőle tudom, hogy egyszer csak aztán addig feszítették a húrt a pasi gyerekei, míg megmondta nekik, hogy ez a nő a felesége, akit szeret. És ha valaki menni fog a házból, az nem a felesége lesz (hozzátenném, akkor már 25-26 évesek voltak a gyerekei).

Azóta persze eltelt már 10 év még, harmincas éveik második felében vannak, családot alapított mindkettő. Apjuk feleségével ugyanolyan ellenségesek és szemetek, konkrétan ignorálják, ő is őket, mit tud tenni. Tudom, könnyű mondani, de ha ismernétek, tényleg egy jólelkű, aranyos, igyekvő kis nő, de ők megpróbálták kicsinálni a kapcsolatot. Itt nem sikerült, gondolom, a pasi ettől még nem szemét, csak szabott egy határt, hogy eddig, és nem tovább.

Tudnak rohadékok lenni, erről ennyit.

2020. okt. 4. 19:19
 25/59 anonim ***** válasza:
14%

26!

Mint írtam 17 éves.

2020. okt. 4. 19:30
 26/59 anonim ***** válasza:
28%

27!

Oké, ezt nem figyeltem. Akkor persze még nem vághatod ki.

2020. okt. 4. 19:31
 27/59 anonim ***** válasza:
79%

Rossz dolognak tartom. Nem azzal van a baj hogy a szülőnek lesz új párja, az teljesen oké. Én ott látom problémát amikor a szülő a gyereke elé helyezi az új partnert, mindig, mindenben. Azt gondolom az ember nem 18 évre vállal gyereket, hanem gyakorlatilag örökre, nyilván egy 30 évessel már nem úgy kell foglalkozni, de csak azért még nem tojok a gyerekem fejére mert nagykorú.

Én is érintett voltam/vagyok a témában hogy hiába már nem vagyok gyerek, de amióta megvolt az új nő (mondjuk már előtte is) én és a tesóm a sokadlagos dolgok voltunk a sorban és ezt én egy szülőtől elfogadhatatlannak tartom.

2020. okt. 4. 20:57
 28/59 anonim ***** válasza:
47%
Nekem az a véleményem, hogy sok elkényeztetett gyerek kapásból féltékenységi rohamot kap ha bármelyik szülőjének új párja lesz és próbálja elmarni minden áron az új párt, a szülőtől meg azt várja hogy mellette álljon ki és dobja ki a párját,még ha nem is tett semmit, mert a gyereknek nem tetszik hogy már nem ő az első és egyetlen
2020. okt. 4. 21:01
 29/59 anonim ***** válasza:
29%
"Mint írtam 17 éves" Attól még lehet szemét a szülővel, bár kitenni tényleg nem lehet.
2020. okt. 4. 21:07
 30/59 anonim ***** válasza:
51%
Bazdki.... Ne legyen a szülőnek kapcsolata , mert hisztis lesz a szent gyerMek. Nagy meglepi: szülőnek lenni nem azt jelenti hogy a gyerek csicskája vagy harminc évig és bűn ha élsz.. Ja, és ne csak szeretőt, párt ne vigyen a SAJÁT házába a szülő, de barátot, munkatársat, senkit se, hisz nem rokon! És csador nélkül ki se lépjen az utcára, hisz akkor egyből ku.rva....
2020. okt. 5. 07:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!