Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy beszéljem meg a fiammal,...

Hogy beszéljem meg a fiammal, hogy kisbabát akarunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 5 éves volt a fiam amikor elváltunk az apjától (megcsalt) és utána sokáig kettecskén éltünk, 11 éves volt amikor bemutattam neki a vőlegényem. Elég jól kijöttek már akkor is, jó haverok lettek mondhatni, a mai napig azok. Viszont nemsokára (decemberben ha a vírus nem szól közbe) lesz az esküvőnk,utána gyereket szeretnénk. Rá 1 évre mikor ideköltözött a párom leültem vele megbeszélni, hogy milyen neki, hogy itt van, hogy bánik vele ha nem látom és stb. És akkor azt mondta, hogy szereti Őt. Most viszont szintén beszélni szeretnék vele, csak már flegma kiskamasz (14éves) és most jobban félek mit reagál. Egyedül üljek le vele? Vagy a párommal? Vagy először én aztán a párom beszeljen vele külön? Nem akarom kivonni, el szeretném neki mondani, hogy szeretnénk gyereket, mert az Ő életére is hatalmas hatással lesz, úgyhogy aki csak azt szeretné írni, hogy semmi köze hozzá a fiamnak az inkább ne tegye, nem érdekel :)

36/N

2020. szept. 29. 23:36
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
94%
Mikor már pozitív a terhességi tesztet, akkor közlitek vele, hogy "Lesz egy kistesód. De nyugi, nem te kell vigyázz rá." S ezt be is tartjátok.
2020. okt. 1. 09:23
 62/69 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem közösen üljetett le vele és beszélgetek meg ,hogy szeretnétek babát

Ez így korrekt vagy akkor amikor már biztos hogy terhes vagy akkor elmondani neki hogy mit szólnál ha testvéred lenne és hasonló :)

Nekem kicsi az már 14 éves szerintem ha szereti a párod akkor jól fogja kezelni a dolgot

Másrészről 36 éves nehogy már késő legyen neki szülni én 37 évesen estem teherbe és 38 lettem amikor megszületett a fiam.

2020. okt. 1. 09:42
 63/69 A kérdező kommentje:
Gyereke legyen*
2020. okt. 1. 11:39
 64/69 anonim ***** válasza:
98%
Ha most szülné az elsőt, akkor sem lenne öreg hozzá. Amúgy 14 éves nem annyira gyerek már, de közösen mondjátok el neki. Nem engedély kérés, csak bejelentésként.
2020. okt. 1. 12:01
 65/69 anonim ***** válasza:
97%

Kár, hogy a kérdezőt nem lehet pontozni, adtam volna neki 100%-ot, annyira jól megmondta, és egyetértek vele.

Egyesek kinek képzelik magukat, hogy megmondják egy vadidegen embernek, hogy szüljön-e vagy sem.

Elég felnőtt hozzá. elég értelmes is, el tudja dönteni.

Többen is adtak normális választ, értelmes hozzászólást, a kérdésre vonatkozó jó tanácsot, és mégis le vannak pontozva, nem igazán értem, hogy miért. Néhány lepontozótól megkérdezném az okát. De sajnos sejtem, hogy itt jelentkezik egyesek értelmi színvonala, amit itt él ki magából, hogy beszólogat, meg lepontozgat.

Sajnos, itt tartunk, hogy egyesek egy kérdésre nem tudnak válaszolni, és olyan szinten félreviszik a beszélgetést, hogy már köze sincs az eredeti témához.

Kérdező neked sok sikert!

2020. okt. 1. 12:08
 66/69 A kérdező kommentje:
Ja igaz lehetséges, hogy az a baj, hogy 30 felett idegesítőbben a babák😂😂 egyébként aki értelmes és érdekli: Ma említettem a fiamnak, hogy "ha majd lesz kistesód..." semmit nem reagált, folytattuk tovább a beszélgetést, nem kérdezett vissza, nem nézett furán. Szerintem neki természetes, hogy egy új kapcsolatban ami hosszútávú, és házasság is lesz, ott kisbabát is szeretnének. Hiába a kiskamasz fiam értelemesebb, mint az itteni fröcsögő undorító "érett nők" akik 16 évesen szültek, hogy nehogy öregek legyenek hozzá
2020. okt. 1. 15:31
 67/69 anonim ***** válasza:
85%
Engem a 20 évesen már lebabázó ősanyák idegesítenek, akik a meztelen seggükre az éppen csak elkezdett kapcsolatukba szülnek. Hol öreg a 36? 30 alatt akkor sem szültem volna, ha dollármilliókat adtak volna csak úgy ingyen. Nem mindenki robban le, van, aki vigyáz magára és egészséges!
2021. szept. 3. 17:52
 68/69 A kérdező kommentje:
Nézzetek utána, hogy hány celeb szül 30-45 évesen. :) várom a fröcsögő kommentjeiteket az ilyen posztok alá is! Lassan egy éves kérdés, ha eszembe jut, az az első gondolatom, hogy sosem bántott semmi ennyire, mint a ti kommentjeitek, miközben mindennél jobban vágyom egy babára! A vágyak valóra válnak, 8,5 hónapos kisfiam hordom a szívem alatt, mert csak azért is bevállaltuk! :)
2021. szept. 14. 16:55
 69/69 anonim ***** válasza:
88%
Gratulálok, Kérdező! Jaj, hagyd a sok besavanyodott sz.rházit, biztos olyan putri helyről jönnek, ahol tizen-huszonévesen babáznak le ész nélkül meztelen p.csára majd sírnak, hogy segítsék őket, mert szhegééények. 😀 Az egészségére se vigyáz az ilyen 35-40 évesen kinéz vagy 70-nek is, és ha belegebed se tudja elképzelni, hogy más tud fiatalos lenni és adni az egészségére. A GYK-ra komoly kérdést amúgy sem éri meg kiírni, tele van megnyomorodott lelkű ronccsal. Jó babavárást és jó egészséget Nektek! 🙏
2021. szept. 14. 19:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!