Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy 24 évesen be...

Normális, hogy 24 évesen be kell jelentenem mikor hova megyek és érek haza?

Figyelt kérdés
Munka után egyik kollégámmal elmentünk egy kiállításra, aztán beültünk valahova. Reggel mondtam anyámnak, hogy ne várjon haza munka után, később jövök. Én szívem szerint ezt se mondtam volna neki, mert az én dolgom, de tudom milyen, ha nem érek haza a megszokott időben. 6ig dolgozom, amit tud, és 10 órakor már keresett, hogy hol vagyok. Írt messengeren vagy 100 üzenetet, de nem volt netem, így azt nem láttam, és akkor fölhívott. Mondtam, hogy szóltam hogy nem jövök. De azt mondja nem mondtam, hogy meddig. Való igaz, a terv az volt hogy csak a kállításra megyünk, de találkoztunk egy volt osztálytársammal és beültünk valahova. Nehogy már ezt be kelljen neki jelentenem, mint a dedóba. Nem 17 éves vagyok, hogy x időre otthon kell lennem. Teljesen megfojt, úgy érzem, ezért is költöztem el 18 évesen. Kényszerhelyzet, hogy most haza kellett jönnöm pár hónapja, és sajnos csak márciusban tudok elköltözni leghamarabb. Addig ki kéne bírnom. De hogyan? Normális, hogy 24 évesen anyámnak kell írkálnom, hogy éppen hol vagyok?
2020. szept. 19. 13:55
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
28%
Én nagyon bírom amúgy a sok választ hogy, hogy igenis be kell számolni és meg kell mondani előre! De hogy a rákba? Most csak én meg az családom, ismerőseim vagyunk ilyen lúzerek, hogy nem tudjuk minden programról, mindig ELŐRE, hogy meddig leszünk? Meg, hogy ha tovább leszel, akkor írjál. De eleve fingom se volt, hogy meddig leszek. Meg nem az órámat nézegetem, hogy jaj tizet ütött már az óra, várja az sms-t a mamóka!
2020. szept. 20. 13:06
 52/65 anonim ***** válasza:
28%

51

Bezzeg a hagyatéki tárgyaláson halálian pontos leszel majd;)

2020. szept. 20. 13:12
 53/65 anonim ***** válasza:
A kezdetén lehet, de nem fogom tudni megmondani, hogy meddig tart és mikor érek haza utána.
2020. szept. 20. 13:15
 54/65 anonim ***** válasza:
46%
De amúgy te tényleg ilyen "okos" vagy? Gondoltad, hogy nagyot mondasz, de a saját példádnál maradva, te tudod, hogy meddig tart egy ilyen pl? Tudod, hogy fél óra, vagy mondjuk két és fél? Tudod, hogy melyik buszt fogod elérni utána mondjuk? Mi van, ha utána összefutsz valakivel, akinek szívesen kiöntöd a lelked? Mi van, ha eszedbe se jut, hogy azt várták, hogy te egy óra múlva már otthon legyél, holott eleve az egész két órás volt és utána még valakivel beszélgetsz is esetleg... Mert a kérdés is erről szól, hogy ő SZÓLT, hogy nem megy normál időben haza, nem tudta meg mondani meddig marad, de szólt. És egy 24 évesnél az este tíz, az nem olyan késő, mintha egy 15 évesről beszélnénk.
2020. szept. 20. 13:19
 55/65 anonim ***** válasza:
71%

Valahol útközben leírta a kérdező, hogy eredetileg csak a kiállításra ment volna, utána futott össze ismerősökkel, és ült be akárhova.

Nem hiszem, hogy akkora teher lett volna egy olyan üzi, hogy tolódik a program, beülünk iszogatni, éjszaka megyek, ne várj rám.

Senki nem azt mondta, hogy pontosan számoljon be anyunak, mikor ér haza, de ha annyit mondok otthon, hogy később jövök mert kiállítás, akkor este tízkor joggal aggódik anyu, addig semmilyen kultúrális intézmény nincs nyitva.

Ha azt mondom, hogy ne várj késve se, úgy alakult hogy éjszaka megyek, az nem tételes beszámolás a programomról, ellenben elegendő információ ahhoz, hogy az otthon ülő ne zakalasson.

2020. szept. 20. 13:33
 56/65 anonim ***** válasza:
66%
Ha eszébe jut. De ha nem akkor van ilyen. Illetve, nyilván nem született volna meg a kérdés, ha a másik fél is olyan stílusban adja elő a dolgot. Ugyanabban a témába lehet ám úgyis felkérdezni, hogy agyérgörcsöt kapsz és két hétig idegesít, meg kérdést írsz ki róla, meg úgy is, hogy eszedbe se jut, téged támadnak.
2020. szept. 20. 13:48
 57/65 anonim ***** válasza:
58%

De a kérdező nagyon jól tudja, milyen az anyja. A kérdésbe is beleírta, hogy tudja, milyen, azért szólt, hogy késve jön.

Ha tudom, hogy ilyen problémára lehet számítani (hívogatás), és ennyire egyszerűen meg tudom előzni, hogy dobok egy smst, hogy tolódik a program, akkor megteszem. És nem napokig vergődöm a gyk-n, hogy tudom, milyen, de akkor sincs hozzám köze, de tudtam, hogy ezt fogja csinálni, de akkor is hogy meri.

2020. szept. 20. 13:51
 58/65 anonim ***** válasza:
100%
"Ha ilyen egyszerű lenne senki se maradna bántalmazó kapcsolatban, bántalmazó szülő mellett." Senki sem mondta hogy egyszerű. de nekem senki ne adja be hogy egy önálló ember csak a bántalmazó környezetbe tud visszamenni. Ha meg fontosabb a lespórolt pénz, se sírjon a szája.
2020. szept. 20. 14:56
 59/65 anonim ***** válasza:
34%
58as, egyetértek. Ha a kérdező tudatosabb lenne, és nem lenne még mindig Stockholm szindrómás akkor eszébe se jutott volna visszamennie.
2020. szept. 20. 15:01
 60/65 anonim ***** válasza:
50%
Már miért lenne Stockholm szindrómás? Határozottan nem az. Csak nyilván nem akar albérletet fizetni.
2020. szept. 20. 15:06
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!