Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy 24 évesen be...

Normális, hogy 24 évesen be kell jelentenem mikor hova megyek és érek haza?

Figyelt kérdés
Munka után egyik kollégámmal elmentünk egy kiállításra, aztán beültünk valahova. Reggel mondtam anyámnak, hogy ne várjon haza munka után, később jövök. Én szívem szerint ezt se mondtam volna neki, mert az én dolgom, de tudom milyen, ha nem érek haza a megszokott időben. 6ig dolgozom, amit tud, és 10 órakor már keresett, hogy hol vagyok. Írt messengeren vagy 100 üzenetet, de nem volt netem, így azt nem láttam, és akkor fölhívott. Mondtam, hogy szóltam hogy nem jövök. De azt mondja nem mondtam, hogy meddig. Való igaz, a terv az volt hogy csak a kállításra megyünk, de találkoztunk egy volt osztálytársammal és beültünk valahova. Nehogy már ezt be kelljen neki jelentenem, mint a dedóba. Nem 17 éves vagyok, hogy x időre otthon kell lennem. Teljesen megfojt, úgy érzem, ezért is költöztem el 18 évesen. Kényszerhelyzet, hogy most haza kellett jönnöm pár hónapja, és sajnos csak márciusban tudok elköltözni leghamarabb. Addig ki kéne bírnom. De hogyan? Normális, hogy 24 évesen anyámnak kell írkálnom, hogy éppen hol vagyok?
2020. szept. 19. 13:55
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
77%
Le lett pontozva az összes normális válasz xD
2020. szept. 19. 17:41
 42/65 anonim ***** válasza:
67%
Szólt előre, hogy később megy. 24 éves. este tízkor az idegrohamot a szülő részéről erős túlzásnak látom.
2020. szept. 19. 18:01
 43/65 anonim ***** válasza:
69%
Én is 24 éves vagyok, szeretik tudni, h merre megyek. Csak érdeklődés képpen is.
2020. szept. 19. 22:47
 44/65 anonim ***** válasza:
63%
Van nyomkövető alkalmazás, nekem az van bekapcsolva. Így tudom, hogy hol jár az én kis 37 éves fiacskám aki az én kis prüntyöcském, mondta kétszer, hogy "nem anya néni" mondtam neki, hogy ne magyarázzon mert nem lesz rántott kefír!!!
2020. szept. 19. 23:19
 45/65 anonim ***** válasza:
24%
"Jajj persze, és mikor ő vert meg, nem aggódott? Nem hiába írtam a mérgező szülőt" Aha. és ha ilyen szar alak, miért is mentél a nyakára? Miért nem albérletben, haverral, faszival, akárkivel laksz együtt? A verés persze ok nélkül volt, hisz te vagy a Szűz Mária személyesen, SEMMIFÉLE előzmény nem volt ugyebár...
2020. szept. 20. 00:40
 46/65 anonim ***** válasza:
59%

Jaj előző tipikus elmaradott proli. 2020 van, halló.

Az hogy a gyereket verik az ugye a gyerek hibája. Nem is a degenerált primitív szülőé aki a hatalmával visszaélve a gyengébbet veri.

2020. szept. 20. 00:54
 47/65 anonim ***** válasza:
53%
Az a tipikus, hogy a szülő a szemét, csóri gyerek a leckéjével, homokozólapátkájával, vödröcskéjével volt elfoglalva amikor köcsög szülő megverte. A kérdező baromi ellenszenves, arrogáns, és borítékolnám hogy erősen ferdít. HA bántalmazták volna, vagy ok nélkül kapta volna a verést, a büdös életben nem megy vissza az anyjához, inkább beéri egy kivett szobával. Tudom, mert én valóban bántalmazó családból jövök. A büdös életben semmi sem vinne rá hogy visszamenjek oda, és kiszolgáltatott helyzetbe hozzam magam. Ezért vagyok benne biztos hogy a kérdező mocskosul ferdít meg elhallgat dolgokat.
2020. szept. 20. 01:04
 48/65 anonim ***** válasza:
50%

Kérdés szempontjából amúgyis teljesen mindegy, ha háttér.

Ha tudom, hogy anyám stresszelgetős és/vagy ellenőrizgetős típus, akkor dobok egy smst, hogy elhúzódott a programom és kész. Akkor a saját estémet se rontom el, hogy idegesít a zaklatásával, és még egy plusz összeveszést is megúszok. Ennyire egyszerű.

2020. szept. 20. 08:14
 49/65 anonim ***** válasza:
58%
Ha ilyen egyszerű lenne senki se maradna bántalmazó kapcsolatban, bántalmazó szülő mellett. Nem lenne ilyen, hogy kapcsolati erőszak, mert mindenki lelépne, akit egyszer is bántanak. Sajnos nem ilyen egyszerű.
2020. szept. 20. 08:37
 50/65 anonim ***** válasza:
71%

Mindenkinek ajánlom figyelmébe a 22.válaszolót. Nagyon jól leírja. Így kellene működni mindenhol. Persze értem én az aggódó szülőket, de nehogymár mindenkinek jelentést kell adjon hogy kivel, mit, és hol, meddig?

Maradok tisztelettel,

Egy 45 éves anya, két kamasszal.

2020. szept. 20. 09:04
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!