Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy 24 évesen be...

Normális, hogy 24 évesen be kell jelentenem mikor hova megyek és érek haza?

Figyelt kérdés
Munka után egyik kollégámmal elmentünk egy kiállításra, aztán beültünk valahova. Reggel mondtam anyámnak, hogy ne várjon haza munka után, később jövök. Én szívem szerint ezt se mondtam volna neki, mert az én dolgom, de tudom milyen, ha nem érek haza a megszokott időben. 6ig dolgozom, amit tud, és 10 órakor már keresett, hogy hol vagyok. Írt messengeren vagy 100 üzenetet, de nem volt netem, így azt nem láttam, és akkor fölhívott. Mondtam, hogy szóltam hogy nem jövök. De azt mondja nem mondtam, hogy meddig. Való igaz, a terv az volt hogy csak a kállításra megyünk, de találkoztunk egy volt osztálytársammal és beültünk valahova. Nehogy már ezt be kelljen neki jelentenem, mint a dedóba. Nem 17 éves vagyok, hogy x időre otthon kell lennem. Teljesen megfojt, úgy érzem, ezért is költöztem el 18 évesen. Kényszerhelyzet, hogy most haza kellett jönnöm pár hónapja, és sajnos csak márciusban tudok elköltözni leghamarabb. Addig ki kéne bírnom. De hogyan? Normális, hogy 24 évesen anyámnak kell írkálnom, hogy éppen hol vagyok?
2020. szept. 19. 13:55
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
43%
Lesz idő amikor azt kívánod bárcsak még aggódna érted...majd akkor megérted.Csak aggódik mert szeret.
2020. szept. 19. 14:26
 12/65 anonim ***** válasza:
55%

na jó sok naiv ember válaszolt, kérdező.

de te látod jól, nem normális. ez nem a szeretetről, hanem a kontrollról és a hatalomról szól. nem fogod tudni leállítani, szóval költözz el.

2020. szept. 19. 14:30
 13/65 anonim ***** válasza:
70%
Az teljesen okés, hogy ha az anyuka úgy tudja, hogy a gyereke munka után hazamegy egyből, és valamilyen program közbejön, akkor a gyerek szól, hogy ne aggódj, később megyek. Ez meg is történt. Az már nem normális, hogy számonkéri, hogy mondja meg percre pontosan mikor ér haza...
2020. szept. 19. 14:37
 14/65 anonim ***** válasza:
66%
Ezzel sok mindent nem tudsz kezdeni, márciusig nincs annyira sok idő, számolj be neki, aztán úgyis mehetsz, amerre látsz.
2020. szept. 19. 14:38
 15/65 A kérdező kommentje:
#8 nem az ő háza, apám háza, és mikor elváltak hármunk nevére íratta, tehát az én házam is. Egy. Kettő, én is fizetem a rezsit, külön hűtőm van, magamra vásárolok. Sajnos volt egy hülye párom, aki úgy megvert, hogy kórházba kerültem, el kellett menekulnöm tőle, csapot papot ott hagyva felmondtam az albérletet, és haza jöttem vidékre anyámhoz. Félretett pénzem van, de az le van kötve, és csak márciusban tudok hozzányúlni. Akkor fogok tudni elköltözni. Nem kell egyből ítélkezni, nem biztos hogy mindenki azért lakik otthon, mert lusta disznó.
2020. szept. 19. 14:39
 16/65 anonim ***** válasza:
22%

Az se normális, hogy a nyakán lógsz újra...ő háza, ő nyugalma szenvedi jelenléted.

Legfeljebb egyik éjjel betörőnek néz s ledöf-lelő..."nem ekkorra vártalak kicsim, sorry!".

Bizonyára, azért is bánik hüle gyerekként veled, mert már megint kerülgetnie kell..."ügyes voltál".

Más nyakán élősködsz, akkor annyi nem nagy kaland, hogy odaröfögsz, ha részegen is, hogy ma nem megyek haza...

2020. szept. 19. 14:41
 17/65 anonim ***** válasza:
77%
Azért veled is történtek dolgok, ahogy leírtad, ne csodálkozz, ha anyukád aggódik.
2020. szept. 19. 14:42
 18/65 anonim válasza:
50%
Orulj neki hogy valakinek fontos vagy tudod sok embernek lenne csak ennyi baja mint neked..
2020. szept. 19. 14:48
 19/65 anonim ***** válasza:
42%
Legközelebb mondj neki egy időpontot, hogy mikorra nem érsz még biztosan vissza. Olyanon meg ne rágódj, hogy fölhívott, te is fölhívhattad volna.
2020. szept. 19. 14:54
 20/65 anonim ***** válasza:
39%

18# ez nem fontosság, hanem szét...ssza az életedet a saját anyád. Sajnos anyám is ilyen volt. Az őrületbe kergetett, dehogy aggódott, uralkodni akart.

Azóta én is anya vagyok, 16 éves a nagyobbik, oda megy ahova akar, azt csinál amit akar, van magánélete nem szólok bele, mindent elmond nekem amit akar. Megbízom benne, és én is voltam fiatal, csapódtunk ide oda bandákba, hipphopp elment az idő, pedig teló sem volt.

De azt a mérget, presszúrát sosem fogom elfelejteni amit anyám nyomott rám.

Na én pont ezért hagyom a fiamat békén. Persze figyelek rá, meg nem nagykorú még, de huszonévesen meg pláne nem fogom követni hogy mikor ér haza és hol volt. Csak rá tartozik.

2020. szept. 19. 14:56
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!