Hogy értessem meg a lányommal,hogy nem akarom tartani a kapcsolatot?
Az új családoddal mi a helyzet? Akiről írtál, az új kapcsolatodról, mellette kitartottál mostanáig? Nézd meg az életedet őszintén! Ha az új életedben normális férj/apa vagy, akkor az elutasításod oka masszív rettegés a néhai anyósodéktól.
Akkor 20 éves voltál, egy gyökerek nélküli, kiszolgáltatott fiatal, most pedig 43 éves lehetsz. Szilárd talajon álló, felnőtt ember vagy. Ha úgy érzed, még mindig kizsigerelhetnének, akkor a következőt tedd: Kérj gondolkodási időt a lányodtól, utána irány egy jó pszichológus, aki segít kilépni a félelmekből.
Az elejét olvasva sajnáltalak, de mire a végére értem, rájöttem hogy egy undorító ember vagy.
Nem, egyikőnk se járt a cipődben, de én jártam a lányodéban!
Mondd el neki az őszintét amit ide is leírtál, és ne aggódj, nem is fog keresni többet. Hisz rájön hogy jobb neki nélküled. Sokkal jobb.
Baromi rossz lehetett az asszonnyal ha alávágtál két gyereket...
Persze, tiltsd le a gyereket! Te csak menekülni tudsz! Töketlen majom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!