Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy értessem meg a lányommal,...

Hogy értessem meg a lányommal,hogy nem akarom tartani a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy sokan elítélnek emiatt,de senki nem járt a cipőmben. Az első komoly kapcsolatom nem alakult valami fényes. Fiatalon összejöttem az akkori párommal, otthon rossz volt a helyzet, ráadásul becsúszott egy gyerek, így odaköltöztem az anyósomékhoz, megszületett a kislányunk és ott éltem 7 évig. Pokoli 7 év volt, mert az élettársammal egyáltalán nem jöttünk, gyakorlatilag a kutyájának nézett, ahogy az anyósom,apósom és a többi rokon,a sógoraim stb.is.Ugráltattak, halálra dolgoztam magam és egy jó szót sem kaptam. Semmibe voltam véve,semmi volt a véleményem, mindig minden úgy volt ahogy az élettársam akarta. Utáltam azt az életet és azt a családot, gyakorlatilag a kislány volt az egyetlen barátom abban az időben. Aztán találtam egy jó munkalehetőséget az ország másik felében, ingyenes szállással,havi egyszeri hazajárással. Havi egyszer sem akaródzott hazamenni. 2-szer voltam haza,aztán összejöttem ott egy másik nővel, és nem is mentem haza többé. Született egy második gyerek is, aki csak 4 hónapos vokt mikor eljöttem. Albérletbe költöztünk,összeházasodtunk és éltem a saját életem. Nem látogattam a gyerekeket,mert örültem hogy megszabadultam abból a családból. Ennnek már 23 éve. Tegnap pedig facebookon megkeresett a kissebbik lányom. Pár mondatot írt, azt kérdezte akarok-e beszélgetni. De én nem akarom bolygatni a múltat, vagy kapcsolatba kerülni a volt élettársammal. Eddig jó volt így, maradjon is így. Szeretem őket, de nem akarok semmilyen kapcsolatot. Hogy mondjam ezt el neki?Vagy ne is irjak semmit,csak simán tiltsam le? Talán úgy lenne a legjobb,nemde?

2020. szept. 13. 14:10
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
71%

Az új családoddal mi a helyzet? Akiről írtál, az új kapcsolatodról, mellette kitartottál mostanáig? Nézd meg az életedet őszintén! Ha az új életedben normális férj/apa vagy, akkor az elutasításod oka masszív rettegés a néhai anyósodéktól.

Akkor 20 éves voltál, egy gyökerek nélküli, kiszolgáltatott fiatal, most pedig 43 éves lehetsz. Szilárd talajon álló, felnőtt ember vagy. Ha úgy érzed, még mindig kizsigerelhetnének, akkor a következőt tedd: Kérj gondolkodási időt a lányodtól, utána irány egy jó pszichológus, aki segít kilépni a félelmekből.

2020. szept. 14. 00:03
 32/37 anonim ***** válasza:
8%
Ha nem akarsz, nem beszélsz vele. Minden normális ember elmenekül a sz. r környezetből és nem akar rá többé semmilyen módon emlékezni. Én megértelek, ezzel a sok idiótával meg ne foglalkozz. Tedd azt, ami téged boldoggá tenne.
2020. szept. 14. 20:12
 33/37 anonim ***** válasza:
96%

Az elejét olvasva sajnáltalak, de mire a végére értem, rájöttem hogy egy undorító ember vagy.

Nem, egyikőnk se járt a cipődben, de én jártam a lányodéban!

Mondd el neki az őszintét amit ide is leírtál, és ne aggódj, nem is fog keresni többet. Hisz rájön hogy jobb neki nélküled. Sokkal jobb.

2020. szept. 15. 18:00
 34/37 anonim ***** válasza:
88%

Baromi rossz lehetett az asszonnyal ha alávágtál két gyereket...

Persze, tiltsd le a gyereket! Te csak menekülni tudsz! Töketlen majom!

2020. szept. 16. 06:37
 35/37 anonim ***** válasza:
64%
Sunyi gerinctelen patkány
2020. szept. 21. 23:12
 36/37 anonim ***** válasza:
20%
Jól teszed, én is ezt tenném. N
2020. szept. 25. 12:19
 37/37 anonim ***** válasza:
Még egy önjelölt idióta, aki azt hiszi, hogy az ő baja SENKI MÁSSAL NEM TÖRTÉNT MEG. Megérdemli a sorsát...
2020. okt. 9. 13:01
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!