Hogy értessem meg a lányommal,hogy nem akarom tartani a kapcsolatot?
18!
Nem jó otlet, mert a lány így képtelen lesz lezárni magában a dolgot.
De jól ismered őket, miután 23 évig feléjük se néztél.
De a sok bamba így is beszopta :)
Az apam ugyanezt tette velem. Szerintem szar alak, es nagyon sajnalom, hogy o az apam!!! Jo apat erdemeltem volna, mert egy kedves, szeretetre melto ember vagyok.
A legmelyebb pont az volt, mikor olvastam vele egy interjut, es abban azt mondta, csak 2 gyereke van. Szoval nyomtatasbsn is megjelent, hogy en nem letezem a szamara.
Megbocsatottam, tulleptem, de nem az apam, hanem magam miatt, hogy ne az o arnyekarol szoljon az eletem.
Apam 75 eves, es meg mindig nrm jutott felismeresre, nem is fog, hogy mik egy szulo feladatai, es kotelessegei...
Gyava, szar alak vagy, ha lepasszolod a sajat lelki nyugalmad vegett a gyerekeidet.
#24, Sajnálom ami veled történet. Viszont az én helyzetem más. Te pedig az én helyzetemet is a tiédből kiindulva nézed. Mivel nem voltál ott sose fogod megérteni hogy miért kényszerültem arra,hogy úgy döntsem, ahogy döntöttem.Ahogy valószínűleg a lányaim sem értenék meg. Ezért nem is akarok magyarázkodni.
#25,Sosem engednék hogy találkozzon velem.
Ebben a "gyönyörű" történetben miért is hibás a lányod?
Másfelől minek írsz ki ilyen kérdést, ha minden válaszolót támadsz, és kioktatsz?
Tulajdonképpen megmagyarázod magadnak, hogy miért teszed azt, amit. De közben mégis megerősítést vársz, hogy áldozat vagy, és helyesen teszed ezt.
Továbbá felnőtt ember vagy. Nem gondolod, hogy kicsit kínos az, hogy kitörtél abból a környezetből, elvileg kialakítottál magadnak egy egzisztenciát, de mégis menekülsz és nem akarsz foglalkozni a múlttal.
Ahelyett, hogy nem veszel tudomást a lányodról, helyette szembe kellene nézned a családdal, és helyreraknod őket, mert a lányod nem tehet róla, hogy annyi eszed volt, mint egy tükörpontynak.
Hat, en nem adok neked feloldozast.
A 24-es voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!