Hogy értessem meg a lányommal,hogy nem akarom tartani a kapcsolatot?
Megírod neki, hogy ne haragudjon, de nem kívánsz továbbra se az élete része lenni. Ennyi.
Kell, hogy lezárja magában a múltat. Nem tudhatod, az anyja mit mondott neki, nyilván okkal keresett meg. Csak letiltani egyrészt bunkóság, másrészt nem biztos hogy leesik neki, hogy ez azt jelenti, nem vágyra kíváncsi. Nem kell magyarázkodni, de egyértelműnek kell lenni.
"A második lányt pedig nem terveztem,de semmibe nem volt beleszólásom."
Megerőszakolt az asszony? :D
#5,Nem, a kicsi keresett meg.
#9,Nem hiszem, a volt élettársammal és a gyerekkel jól bántak. Csak engem néztek kutyának.Ezért is nem volt opció, hogy látogatom őket.Az anyósom úgy csinált mintha ő szülte volna a kislányt és mi csak a dadái lennénk.
Engem elhagyott az apám. Állítólag ő is szenvedett és hiába keresném, elutasító. És gyűlölöm érte. Remélem, mindkettőtöket megbüntet az önzőségetekért a Jóisten. Nem a gyerek kérte, hogy csináld meg. A gyerek egy életen át tartó felelősség.
Te persze, hogy hárítasz, ahogy ő is. De a gyerekeknek szükségük lenne a szüleikre. Elég gáz vagy, meg kell mondjam, hogy még te akarod letiltani. Azért a lányodat sajnálom, hogy ilyen szülő jutott neki, aki méltatlan erre a névre. Jobban járna nélküled, az biztos, mivel te nem szereted. Ha szeretnéd, nem tennéd ezt vele.
nem tudom, hogy min mentél keresztül. én csak azt tudom, hogy anyám sose tudta se feldolgozni, se megbocsátani Istennek/Sorsnak, hogy az apja ugyanezt tette vele. haláláig cipelte a tragédiáját
adhatnál egy esélyt a lányodnak. nem kell rögtön találkozni, elég egyelőre levelezni. facebook is jó. aztán alakul..
az anyjával pedig nem kell tartanod a kapcsolatot
Ott hagytad a szar környezetben, de még szembenézni sem akarsz a lányoddal?
Nem tudom visszafogni magam, ez féregség a javából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!