Miért nem utasítja vissza az apja támogatását? Egy ilyen helyzetben nem ez lenne a helyes?
A párom és én nem vagyunk valami jó anyagi körülmények között. Van nemi adósságunk is ami még lejjebb vesz a keresetekből a párom mégis szereti "szórni" a lányára a pénzt. A gyerek semmit sem utasít vissza...Minden hónapban a párom veszi meg neki a BP bérletett és ha együtt vannak valahol (vagy vagyunk) mindent ő akar állni ahelyett hogy hagyná hogy a lány fizessen magának. Pedig az anyjától és a nagymamájától mindig elég pénzt kap ezért nem értem ezt..
Tudja hogy nem állunk jól mégsem állítja le az apja. Ha mégis mondja neki hogy majd ő fizet stb miután az apja nemet mond nem vitatkozik vele. Lassan 18 éves lesz. Nem kéne már ilyen korban felfognia hogy ez így rossz és inkább neki kéne segíteni az apját és nem fordítva?
Ami nemrég megint kiverte nálam a biztosítékót azaz hogy a párom a cégtől ahol dolgozik kapott szépkártyát..A gyereknek minden adatot megadott és állandóan buzdítja ha az anyáék nem főznek és hasonlók nyugodtan rendeljen magának...Én ezt sem helyeselem főleg hogy abból az ételből nagyvalószínsüséggel a lány anyja is enni fog.
42# vagyok még mindig!
"Lassan 18 éves lesz. Nem kéne már ilyen korban felfognia hogy ez így rossz és inkább neki kéne segíteni az apját és nem fordítva?"
Szóval , egy 17 éves gyereknek kéne , két felnőtt embert, anyagilag támogatnia! Én nem tudom te hol élsz ,"drága "kérdező , de úgy tűnik , hogy nem közöttünk.
Ilyen nincs. Vagyis de, rosszindulatú ember sok van, de azok is tudják az eszükkel, hogy erkölcsileg kifogásolhatók, nem írnák ezt ki.
Ez biztos, hogy kamu.
Szerintem az az alap, hogy ha a még tanuló gyerekével szervez valaki programot, akkor a szülő fizet...
Sőtt tovább megyek, ha egy felnőtt, dolgozó ember leszervez egy közös programot egy még fiatal, tanuló gyerekkel/(éppen)felnőttel, akkor is az fizet, aki idősebb és régebb óta dolgozik, legalábbis a családunkban ez így megy, pedig nem vagyunk mi sem gazdagok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!