Miért nem utasítja vissza az apja támogatását? Egy ilyen helyzetben nem ez lenne a helyes?
A párom és én nem vagyunk valami jó anyagi körülmények között. Van nemi adósságunk is ami még lejjebb vesz a keresetekből a párom mégis szereti "szórni" a lányára a pénzt. A gyerek semmit sem utasít vissza...Minden hónapban a párom veszi meg neki a BP bérletett és ha együtt vannak valahol (vagy vagyunk) mindent ő akar állni ahelyett hogy hagyná hogy a lány fizessen magának. Pedig az anyjától és a nagymamájától mindig elég pénzt kap ezért nem értem ezt..
Tudja hogy nem állunk jól mégsem állítja le az apja. Ha mégis mondja neki hogy majd ő fizet stb miután az apja nemet mond nem vitatkozik vele. Lassan 18 éves lesz. Nem kéne már ilyen korban felfognia hogy ez így rossz és inkább neki kéne segíteni az apját és nem fordítva?
Ami nemrég megint kiverte nálam a biztosítékót azaz hogy a párom a cégtől ahol dolgozik kapott szépkártyát..A gyereknek minden adatot megadott és állandóan buzdítja ha az anyáék nem főznek és hasonlók nyugodtan rendeljen magának...Én ezt sem helyeselem főleg hogy abból az ételből nagyvalószínsüséggel a lány anyja is enni fog.
"Nekem nincs gyerekem de ha lenne is és ugyan ilyen helyzetben lennék tőlem nem kapna pénzt. Ott az apja tartsa el ő ha már nála maradt. Ne engem akarjon lefejni főleg ne úgy hogy másra kéne az a pénz"
Hala istennek, hogy nincs gyereked!
Azon csodalkozom , hogy van az a bolond ferfi, aki elvett felesegul.
Jó, hogy olyan tételeken megy a szarrágás, mint a havi 3450 Ft-os Bp diákbérlet...
Gondolom, ha ennnnyire nehéz anyagi helyzetben vagytok, akkor nem jártok sűrűn étterembe. Ha meg ritkán mégis, ugye te sem gondoltad komolyan, hogy a lotyóját majd meghívja, miközben felnőtt, keresőképes ember, a kiskorú gyereke meg fizessen magának mindent a szünidejében összekuporgatott pénzéből? Normális vagy?
A Szép kártyához meg semmi közöd az égvilágon. Azt a PÁROD KAPTA, az Ő PÉNZE. Te egy vasat sem adsz bele, ő dolgozik meg érte. Ha ennyire irigy vagy havi 10-20 ezer Ft-ra, amit oda kap (ált ennyit szoktak utalni rá), akkor vazzeg, tegyél félre te is ennyit egy saját számlára, amihez csak te férsz hozzá.
35, sajnos nagyon sok ilyen rosszindulatú, primitív nő van :/
Édesanyám kolléganője is nevetgélve mesélte anno hogy ő szisztematikusan elmarta a férje gyerekeit...
38#
Hát ez nagyon elkeserítő!
És később, amikor kiderül, esetleg a gyerek szól az apjának?! Akkor miért jisznek inkább ezeknek a "nőknek"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!