Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem utasítja vissza az...

Miért nem utasítja vissza az apja támogatását? Egy ilyen helyzetben nem ez lenne a helyes?

Figyelt kérdés

A párom és én nem vagyunk valami jó anyagi körülmények között. Van nemi adósságunk is ami még lejjebb vesz a keresetekből a párom mégis szereti "szórni" a lányára a pénzt. A gyerek semmit sem utasít vissza...Minden hónapban a párom veszi meg neki a BP bérletett és ha együtt vannak valahol (vagy vagyunk) mindent ő akar állni ahelyett hogy hagyná hogy a lány fizessen magának. Pedig az anyjától és a nagymamájától mindig elég pénzt kap ezért nem értem ezt..

Tudja hogy nem állunk jól mégsem állítja le az apja. Ha mégis mondja neki hogy majd ő fizet stb miután az apja nemet mond nem vitatkozik vele. Lassan 18 éves lesz. Nem kéne már ilyen korban felfognia hogy ez így rossz és inkább neki kéne segíteni az apját és nem fordítva?

Ami nemrég megint kiverte nálam a biztosítékót azaz hogy a párom a cégtől ahol dolgozik kapott szépkártyát..A gyereknek minden adatot megadott és állandóan buzdítja ha az anyáék nem főznek és hasonlók nyugodtan rendeljen magának...Én ezt sem helyeselem főleg hogy abból az ételből nagyvalószínsüséggel a lány anyja is enni fog.

2020. szept. 6. 15:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
93%

Igy csak a rosszindulatú, gonosz "mostohák" írnak,bár te még az se vagy, hiszen nem vagytok házasok.

Te csak azt szeretnéd, hogy a párod csak neked kuporgasson,neked ajándékozzon. Akkor találtál volna olyan férfit, akinek nincs gyereke.

2020. szept. 6. 15:36
 12/64 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy kéne adnia! Abban a korban van, hogy el kell kezdenie a saját jövőjére gyűjtenie. Egyetem, lakás, kocsi, stb. Most van szüksége a legtöbb támogatásra a szüleitől.
 13/64 anonim ***** válasza:
93%
Te egy beteg perszóna vagy. Szégyelld magad. Mivel ártott neked ez a lány? Remélem a párod megtalálja ezt a kérdést és felismer.
 14/64 Carragher_x ***** válasza:
88%

"Ott az apja tartsa el ő ha már nála maradt"

fú vazze....

2020. szept. 6. 15:39
 15/64 anonim ***** válasza:
94%
Te hogyan támogattad a szüleidet 18 éves korod előtt? És most?
2020. szept. 6. 15:43
 16/64 anonim ***** válasza:
93%

Az apja, tehát kötelessége anyagilag beszállni a nevelésebe. A kiscsajnak nem kell rosszul éreznie magát emiatt, az apának kéne, hogy gyereket csinál és nem tudja beleadni a kötelezöt.

Neked meg el kell fogadnod ezt a dolgot, ha olyannal jöttél össze, akinek gyereke van. 16-17 évesnek nem kötelessége dolgozni.

2020. szept. 6. 15:44
 17/64 anonim ***** válasza:
91%

Mi van akkor, ha a lány anyja is eszik az ételből? Azt mondanám

erre, hogy váljék egészségére.

Te meg egy gonosz, alattomos némber lehetsz...

2020. szept. 6. 15:45
 18/64 anonim ***** válasza:
91%
Vigyázz, mert járhatsz még abban a cipőben, mint az ex. Megunja a partnered az állandó vernyogásodat és kivág, esetleg akkor már gyerekkel. De akkor majd ne várj tőle többet a kötelezőnél!!
2020. szept. 6. 15:50
 19/64 anonim ***** válasza:
91%

Látszik mi a bajod

"Én ezt sem helyeselem főleg hogy abból az ételből nagyvalószínsüséggel a lány anyja is enni fog."

És ez mi a fa**omért olyan rossz? Mármint úgy látszik, hogy nálad ez valamiért súlyosbítja a "problémát", hogy a kiscsaj anyja is eszik belőle. Látszik honnan fúj a szél.

2020. szept. 6. 15:52
 20/64 anonim ***** válasza:
90%
Még egy ilyen undorító embert... Azt hittem láttam mindent de úgy néz ki tévedtem PFEJJ
2020. szept. 6. 15:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!