Miért nem utasítja vissza az apja támogatását? Egy ilyen helyzetben nem ez lenne a helyes?
A párom és én nem vagyunk valami jó anyagi körülmények között. Van nemi adósságunk is ami még lejjebb vesz a keresetekből a párom mégis szereti "szórni" a lányára a pénzt. A gyerek semmit sem utasít vissza...Minden hónapban a párom veszi meg neki a BP bérletett és ha együtt vannak valahol (vagy vagyunk) mindent ő akar állni ahelyett hogy hagyná hogy a lány fizessen magának. Pedig az anyjától és a nagymamájától mindig elég pénzt kap ezért nem értem ezt..
Tudja hogy nem állunk jól mégsem állítja le az apja. Ha mégis mondja neki hogy majd ő fizet stb miután az apja nemet mond nem vitatkozik vele. Lassan 18 éves lesz. Nem kéne már ilyen korban felfognia hogy ez így rossz és inkább neki kéne segíteni az apját és nem fordítva?
Ami nemrég megint kiverte nálam a biztosítékót azaz hogy a párom a cégtől ahol dolgozik kapott szépkártyát..A gyereknek minden adatot megadott és állandóan buzdítja ha az anyáék nem főznek és hasonlók nyugodtan rendeljen magának...Én ezt sem helyeselem főleg hogy abból az ételből nagyvalószínsüséggel a lány anyja is enni fog.
Ennek a gyerekhez semmi köze, teljesen normális, ha az apja költ rá. 17 évesen egyáltalán nem jut senkinek eszébe az apja támogatása, nem írtál extra igényekről sem, csak hétköznapi kiadásokról.
Az, hogy nem tetszik, azt a pároddal közöld, bár valószínűleg nem fogja érteni a garasoskodásodat (joggal).
Lassan 18 évesen már igenis tisztában lehetne a dolgokkal!
Egész nyáron dolgozott bőven van pénze szóval semmi szügsége az apjára
Nekem nincs gyerekem de ha lenne is és ugyan ilyen helyzetben lennék tőlem nem kapna pénzt. Ott az apja tartsa el ő ha már nála maradt. Ne engem akarjon lefejni főleg ne úgy hogy másra kéne az a pénz.
Most komolyan a 3500 forintos BKV-bérletet és párezer forintos fogyasztásokat nehezményezel? Normális vagy?!
Egy fesztivál 100 000 forint belépővel, te meg ezen akadsz fenn? Természetes, hogy támogatja a lányát, ahogy tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!