Arra gondolok, hogy ha az ember nem hajt fejet a normálistól eltérőnek, a devianciáknak és az aberrációknak (mert manapság azok is nagyon tolva vannak, elég csak pár fotót megnézni egy Pride-ról), akkor joggal betámadható, mert nem elfogadó stb-stb. De hagyjuk is a pcsába az egészet, semmivel nem kerülünk távolabb a saját, közeleb a másik véleményéhez.
2020. aug. 22. 01:31
62/72 anonim válasza:
Nagyon nem örülnék neki, de nem hajítanám ki.
2020. szept. 5. 01:24
63/72 Deny Creep válasza:
Lehet el kéne vele beszélgetni érdekes dolgokról.
Hogyan kategorizálja az emberi kapcsolatokat, vannak e haverjai barátai, legjobbarátai, öribarijai.
Meg lehetne kérdezni miben gondolja az eltérést a párkapcsolatok és a barátság között.
Meg lehetne kérdezni mit vár egy párkapcsolattól.
Vagy azt hogy mit vár a szextől. Egyébiránt ha minden a szexről szól, akkor nincs mit tenni, el kell fogadni, ha undorodik az ellenkező nemtől.
Egyéb esetben lehet hogy azt kéne kideríteni, miben szenved hiányt lelki síkon.
na Tső.
2021. febr. 6. 09:29
64/72 anonim válasza:
Nekem mikor elmondta a lányom, akkor 19 éves volt. Meg sem próbáltam úgy tenni, mint akit meglepett, szerintem aki ismeri a gyerekét, annak ez csak formalitás. Úgy szeretem őt, ahogy van, és ezen semmit nem változtat a szexuális orientációja.
2021. febr. 6. 19:13
65/72 anonim válasza:
Elfogadnám úgy ahogy van, hiszen ezen változtatni nem lehet. Véleményem szerint az inkább ne is vállaljon gyereket, aki később emiatt kitagadná...
2021. febr. 7. 01:15
66/72 anonim válasza:
Lehet később nem lessz az.Fekudjon le egy pasival.
2021. febr. 7. 02:08
67/72 anonim válasza:
Örülnék, hogy bízik bennem annyira, hogy fel merje vállalni előttem.
Elfogadnám, hiszen mi mást is tehetnék. Nem bánt ezzel senkit, és az ő élete, szeresse azt, akit szeret, pont.
2021. febr. 7. 10:50
68/72 anonim válasza:
pozitív hozama, hogy legalább terhes nem lesz idő előtt, de szerintem 17 évesen még a kísérletező fázisban van, nem szólnék semmi különöset mert az ő élete, de nem lepődnék meg, ha utána változna, mert a mai lányok között ez sokszor inkább divat. Ha nem változna az irányultsága később sem, az se zavarna, az viszont nekem fontos lenne, hogy vele egykorú legyen a párja, ne valami kihasználós vénasszony.
2021. febr. 7. 11:05
69/72 anonim válasza:
Megköszönném az őszinteségét. És elfogadnám.
2021. febr. 7. 12:51
70/72 anonim válasza:
Nem erröl álmodik egy szülő.De attól a ti gyereketek.Ettöl ugyan úgy lehet tisztelettudó sőt szerezhet benneteket.Nem szabad semkiközősíteni sem megszokni.Érző lény úgy fogadjátok él ahogy van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!