Mit szólnál ahhoz, ha a 17 éves lányod elmondaná neked, hogy ő leszbikus?
Figyelt kérdés
Több hónapja együtt van a vele egykorú barátnőjével és már szexeltek is egymással.
El tudnád fogadni, hogy a lányod a saját neméhez vonzódik inkább és a lányokat szereti?
2020. aug. 20. 19:46
1/72 anonim válasza:
Sajnos már nem lehet identitását megváltoztatni. El kell fogadni és támogatni kell, hogy ne érezze, hogy ebben a világban ki van rekesztve.
2/72 anonim válasza:
Miért kellene ehhez egyáltalán szólni valamit? Állatokat kínzott? Más gyerekeket terrorizált? Nem. Ez nem határozza meg, hogy milyen ember. Mar az, hogy aggodsz emiatt elmondja, hogy nem vagy jo szülő.
3/72 anonim válasza:
Nekem konkrétan semmi bajom nem lenne vele. Az ő élete, nekem semmi közöm hozzá.
4/72 anonim válasza:
17 évesen én is bevallottam anyámnak, hogy leszbikus vagyok. Tini voltam, tomboló hormonokkal...
Ma 25 éves vagyok, egy 4 éves párkapcsolatban élek, és épp a közös kisfiúnkat várom a nálam 9 évvel idősebb férfi párommal 😊 hát pont ennyire vagyok én leszbikus!👍
5/72 anonim válasza:
Mivel változtatni úgyse lehet rajta, elfogadnám.
6/72 A kérdező kommentje:
5/6-os válaszoló: Szexeltél lánnyal?
Anyukád mit szólt hozzá, amikor elmondtad neki 17 évesen?
2020. aug. 20. 20:01
8/72 Bogus20 válasza:
Legalább így nem eshet teherbe.
9/72 anonim válasza:
Divatleszbik.
A diszkókban -szinte- az összes lány smárol egymással.
10/72 anonim válasza:
Egy mai lány:
Pircing megvolt, tetkó megvolt, okos teló megvolt, még a leszbizés van hátra...
Azután jöhet az érettségi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!