Mit szólnál ahhoz, ha a 17 éves lányod elmondaná neked, hogy ő leszbikus?
Figyelt kérdés
Több hónapja együtt van a vele egykorú barátnőjével és már szexeltek is egymással.
El tudnád fogadni, hogy a lányod a saját neméhez vonzódik inkább és a lányokat szereti?
2020. aug. 20. 19:46
41/72 Derjaderja válasza:
42. És nincs joga azonos nemű embereknek gyereket nevelni? Szerinted mit tesz a gyámhatóság?
Ha elválok es összeköltözöma legjobb barátnőmmel, az tilos? 😁
42/72 anonim válasza:
Én úgy tudom intézkedtek, de mint mondtam, nem az én hatásköröm,csak arra írtam le a sztorit, aki emlegette. Azért intézkedtek elvileg mert két azonos nemű nem lehet szülő. És oké azt mondják legjobb barátnők, és ha a gyerek elmondja, hogy nem?
43/72 anonim válasza:
Én elfogadnám,es támogatnám mindenben ugyanúgy. Ettől még ugyanúgy a lányom marad, és ugyanúgy szeretni fogom. És nekem az a fontos hogy boldog legyen, ha egy másik lány mellett találja meg a boldogságot, hát legyen úgy!
44/72 anonim válasza:
42: Két azonos nemű is nevelhet gyereket ma Magyarországon, rengeteg ilyen pár létezik, szivárvány családoknak hívják őket. Csak annyi van, hogy hivatalosan csak a pár egyik tagja a szülője a gyereknek, a másik nem, ezért nem tud szülőként eljárni bizonyos jogi esetekben. De a gyámhatóság nem intézkedik ilyen ügyben, nem is tehetnék, mivel ez teljesen legális.
45/72 anonim válasza:
Ez nem mostani sztori, nem tudom azóta mi változott, de akkor volt belőle cirkusz azt tudom.
46/72 anonim válasza:
szivárványcsalád. Beszarok. Jöhetne még a vattacukorcsalád, meg a mézesbödöncsalád, meg minden ilyen kis cukiság!
47/72 Derjaderja válasza:
Reméljük, mire a mi gyerekeink odáig jutnak
1. Lesz még bolygónk
2. A gyámhatóság releváns problémákkal fog foglalkozni.
Bar OV tegnapi beszéde után ez korántsem biztos.
Mindenesetre akkor arra fogom biztatni a lányomat, hogy eljen a "hanyatló nyugat" biztosította lehetőségekkel, még ha ott nem is tesznek kolbászt is a zsíros kenyérre és nem nyilaznak lóról hátrafele 😂😂
48/72 anonim válasza:
Igen, és neveljen leszbit, aki második generációs leszbiként már a fiú gyerektől is undorodni fog, csak nők lesznek, és 3 generáció alatt kipusztul ez a csodás szivárvány-matriarchia.
49/72 Derjaderja válasza:
Kar hogy tájékozatlan is vagy nem csak szűk látókörű és rosszindulatú. Legalabbis e tèmában.
50/72 anonim válasza:
Nyilván. De tudod mit? Én maximálisan támogatom ezt a "hanyatlónyugatos" ötletedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!