Mit szólnál ahhoz, ha a 17 éves lányod elmondaná neked, hogy ő leszbikus?
Több hónapja együtt van a vele egykorú barátnőjével és már szexeltek is egymással.
El tudnád fogadni, hogy a lányod a saját neméhez vonzódik inkább és a lányokat szereti?
De azért milyem jó arc vagy, hogy ezt idekommenteled egy, a szülei reakciójától rettegő kamasznak.
Remélem, keresztény is vagy 😞
Az ilyen kérdést általában az érintettek teszik fel E/3-ban. Nem mintha egy érintett apukájának olyan jóleshetne a válaszod, ami ráadásul felesleges is. Meg butaság.
Éljen a brainshift, nem?
Ha meg a lányom véletlenül szuperügyes idegsebész lenne (ismerek belőlük 2t is, aki a saját neméhez vonzódik), akkor majd nyivákoltok, hogy hazaáruló, akit a magyarok taníttattak.
A hanyatló nyugaton mar rég rajöttek, hogy az emberek jobban dolgoznak, kevesebb betegséget szednek össze kevesebb káros szenvedélyből es jobban is fogyasztanak, ga boldogok. Aminek az önazonosság eleg fontos része.
Másrészt ha veszed a fáradságot es utánaolvasol, ki fog derülni, hogy a homoszex.párok által nevelt gyerekek nem lesznek automatice homoszexek (nem mintha az a világ vége lenne amúgy).
53.
Igen, biztos ismered az én értékrendemet.
Ugy jött ide amúgy, mint az elfogadás, irgalom, tolerancia.
Van amúgy homoszexuális keresztény mozgalom is.
JA. értem, akkor ez most a nagy nyugati kötelező boldogság. Mert ha nem vagy homo leszbi, vagy hogy is van lmbtq vagy hány betűs valamelyik, akkor már se toleráns nem vagy, se boldog, tehát szar ember vagy, mert nem vagy modern és progresszív és elfogadó (ezt én egy szóval csak képmutatónak mondom)
Oké.
Én nem értem az egészet. Mármint hogy miből vontad le ezeket. Így nehéz választ adni.
Arról beszélünk, hogy egy ember, aki szeret egy másik embert, akkor érzi magát boldognak és önazonosnak, ha a szerelmét megélheti, felvállalhatja stb.
Mire Te azt írod, hogy "ezek szerint" ha vki nem homoszexuális, az nem is boldog. Mármint hogy szerinted ezt jelenti amit írtam.
Na meg ez: "akkor már nem vagy se toleráns se boldog, tehàt szar ember vagy, mert nem vagy modern, progresszív és elfogadó".
Please "highlight", mi a logikai rend a boldog, szar ember es a modern között...
A toleráns és elfogadó valamint a modern és a progresszív szinonima párok, azt kösz, nem kell magyarázni.6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!