Mit szólnál ahhoz, ha a 17 éves lányod elmondaná neked, hogy ő leszbikus?
Több hónapja együtt van a vele egykorú barátnőjével és már szexeltek is egymással.
El tudnád fogadni, hogy a lányod a saját neméhez vonzódik inkább és a lányokat szereti?
Nem szexeltem ugyan lánnyal, "csak" csókolóztunk, smaciztunk... 16 éves koromtól kezdve szerelmes voltam belé 18 éves koromig. Közben meg hatalmasat tévedtem, mert a teste nem vonzott "úgy", olyan ertelemben..
Ezzel csak azt akartam sugallni, hogy egyáltalán nem biztos,hogy a lányod leszbikus, előbb gondolnék arra,hogy keresi önmagát, kipróbál dolgokat, feszegeti a határait, a hormonjai játszanak.
Semmit.
Viszont, ha egyke és nem is lesz több, akkor szomorítana, hogy nem lesz vérszerinti unokám, d ezt természetesen nem közölném, nem is éreztetném. De ha az van, akkor az van.
A lányom még kicsi, szóval inkább csak elképzelni tudom a helyzetet.
Az alap, hogy támogatni fogom abban, ami boldoggá teszi és mindenképpen örülnek annak, hogy elmondja nekem.
Mondjuk én úgy képzelem, hogy jó esetben ez már aligha meglepő a szülőnek, felteszem, azért vannak ennek korábban is jelei... (de lehet, hogy nem, vagy nem minden esetben).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!