Mit szólnál ahhoz, ha a 17 éves lányod elmondaná neked, hogy ő leszbikus?
Figyelt kérdés
Több hónapja együtt van a vele egykorú barátnőjével és már szexeltek is egymással.
El tudnád fogadni, hogy a lányod a saját neméhez vonzódik inkább és a lányokat szereti?
2020. aug. 20. 19:46
21/72 anonim válasza:
Spermadonor... Simán lehet így is gyereke.
22/72 anonim válasza:
Miért kellene hogy zavarjon. Amúgy ha hatero lenne se lenne "garantált az unoka". Mi van ha nem akar alapból gyereket.
Az ő élete, ő döntése.
24/72 anonim válasza:
20as, minek élnek ilyen emberek?? Remelem soha nem akarsz szaporodni es soha nem lesz kölyköd.🤮
25/72 anonim válasza:
Még változhat ez az irány, de ha mégsem akkor is el kell fogadnod. Attól még a lányod, szeretned és támogatnod kell. Ne kövesd el az anyám hibáját (ő nevelt), én ugyan nem vagyok leszbikus, de idősebb férfibe vagyok szerelmes és vele vagyunk együtt évek óta, és emiatt örökre elfordult tőlem, csak mert nem tetszett neki. Nem is támogat, nem is érdeklem. Ha a lányod így érzi magát boldognak később is akkor legyél ott vele, támogasd.
27/72 anonim válasza:
Kérdező a lányod egy maszkulin kinézetű, öltözködésű, viselkedésű? Ha igen akkor “Houston gond van”. Ha nem akkor lehet behálózta egy ilyen maszkulin aki tényleg leszbi! Ha se a lányod se az a másik nem maszkulin akkor igyál egy sört mert “csak a szokásos kamuriasztás” (ahogy páran már írták)
28/72 anonim válasza:
Nincs is több kérdésem😂 gondolom áram sincs a ciganytelepen, ahol fetrengtek a saját mocskotokban. Ez esetben csak szerencsétlen kis kolykodet sajnálom, ilyen abberalt “szülővel” eleve semmi esélye nem lesz az eletben a kis ivadéknak. Egy óvszerre be kellett volna ruházni, bar tudom nálatok ez nem szokás, szaporodni kell, hogy jöjjön a kis pulyak után a segíly.🤦🏼♀️
29/72 anonim válasza:
Nem talált, nem vagyok cigány de még cigánytelepen sem élek, ráadásnak egész magas a fizetésem így aztán jó helyen tudtunk házat venni, hálistennek cigány sincs a környéken, a segély részén meg jót röhögtem, csak családi pótlék van de az is csak 12000 valamennyi, mondjuk azt zsebpénznek odaadtam így már egy ideje nem én veszem fel :)
30/72 anonim válasza:
21-es vagyok.Hiába pontoztatok le,nekem is úgy lesz gyerekem.Nem leszek egy kis sperma miatt boldogtalan egy férfi mellett,amíg élek,amikor lehetek nővel is.Egyébként pedig a házasságok 70%-a úgyis válással végződik,szóval semmivel nem lesz rosszabb a gyerekemnek,ha két nővel él,mintha eggyel élne egy válás után!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!