Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz, ha a 17...

Mit szólnál ahhoz, ha a 17 éves lányod elmondaná neked, hogy ő leszbikus?

Figyelt kérdés

Több hónapja együtt van a vele egykorú barátnőjével és már szexeltek is egymással.

El tudnád fogadni, hogy a lányod a saját neméhez vonzódik inkább és a lányokat szereti?

2020. aug. 20. 19:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
89%
31, azért a 70%-ot erősnek érzem, de van igazságod.
2020. aug. 20. 22:54
 32/72 Derjaderja ***** válasza:
50%

Én elfogadnám, 1,5 éves a lányom.

Amúgy én kicsit irigyelném is, mert tökjó lehet egy lánnyal együtt élni, magas érzelmi IQ, tolerancia, közös hobbyk, jóga, füstölő, versek, beszèlgetés.

Nincs böfögés az asztalnál, dühös csapkodás, érdektelenség minden iránt, ami foglalkoztat.

Biztos butaság, de szerintem a fickók olyan nehéz fejűek.

Én nem vagyok leszbikus, nem vonzanak a nők, a férfi párommal szeretek szexelni.

2020. aug. 20. 23:10
 33/72 anonim ***** válasza:
91%

Milyen képmutató vagy.🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮

(egy leszbikus)

2020. aug. 20. 23:14
 34/72 anonim ***** válasza:
88%
Én biszex vagyok, szóval visszás lenne ezen kiakadni, de ha heteró is lennék, akkor is a gyerekem maradna, bárkihez is vonzódik piros karikásan.
2020. aug. 21. 03:39
 35/72 Derjaderja ***** válasza:
0%
36. De mért?
2020. aug. 21. 07:58
 36/72 anonim ***** válasza:
77%

"Nincs böfögés az asztalnál"

Furcsa elképzeléseid vannak.

Ha leszbi, akkor már nem böfög nem f.ngik és wc-re sem kell járnia.

2020. aug. 21. 10:10
 37/72 anonim ***** válasza:
97%
Elfogadnám, mindenben támogatnám. Tudod miért? Mert ő a gyermekem, legféltettebb kincsem! Hát, ennyi!
2020. aug. 21. 10:15
 38/72 Derjaderja ***** válasza:
97%

39. Én még nőt nem hallottam hangosan böfögni.

De ja, kicsit ironizàltam, mindenesetre az a pár aki az én ismerőseim közül leginkább harmonikusan, a társadalmi konvenciokon nem aggódva, tényleg az élet öröméért es egymás szeretetéért élt, az egy homoszexuális pár volt.

És ők is mondták, hogy úgy érzik, a heterók sokkal többet görcsölnek a látszatot, mindenen.

Nagyon sikeres szakmai munkájuk is volt. Sajnos egyikük meghalt már.

Masrészt nekem végül lett családom és örülök neki, de nekem ez nem volt korábban alap, hogy ez muszáj, a szakmám is nagyon motivál, ha 2 életem lenne, az egyikben egy ilyen világutazó kutató lennék.

Szóval ha a lányom leszbikus lenne, azt gondolnám, hogy ennek is lehet sok pozitív hozadéka az életében, esetleg szabadabb ember lehet igy, de ha meg konvencionálisan akar élni egy nővel és gyereket vállalni, azt is tud.

Nem akadnék ki egyàltalan. Max félteném a butáktól.

2020. aug. 21. 10:33
 39/72 anonim ***** válasza:
13%

Én már hallottam olyan esetet, ahol valaki felnyomta a gyámhatóságon, hogy azonos nemű pár nevel egy gyereket.

Most ez nem kötekedés, engem rohadtul nem érdekelnek, ha engem békén hagynak és nem kell azt hallgatnom, hogy ő is ugyanolyan, mint mindenki, 0-24ben.

2020. aug. 21. 10:50
 40/72 anonim ***** válasza:
96%
Elfogadnám, az en lányom mindenben tamogatnam.
2020. aug. 21. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!