Hogy reagálnátok arra hogy a 17 éves lányotok egy 42 éves férfival van együtt?És szeretné hozzátok elvinni bemutatni?
Azt mondod, hosszú távon tervezel.
Belegondoltál? Amikor 40 éves leszel, és még élni akarsz, tombolnak a hormonjaid, ő akkor lesz 65...
Egy erdélyi 42 éves pasi... Az igen. 😂Nyuszicsibe tényleg ez volt a legjobb választás?
A szüleid helyében már a gerincét törtem volna el... És persze neked nincs zsebpénz sem telefon sem internet...
Agyrèm...
Kapj már a fejedhez!
Szomorú lennék, és gondolkoznék, hol rontottam el.
Egyébként huszon évesen én is bele voltam zúgva egy 50 körüli fickóba, de én tisztában voltam vele, hogyha bármi is lenne az rövidtávú, alkalmi. Tudatosítottam magamban, hogy ez csak vonzódás. Neked is ez lehet. Idősebb, érettebb, van munkája, a te szemszögedből ez vonzó. A te korosztályodból a fiúk még éretlenek. Ez érthető. Azt kéne megértened, hogy hosszútávon ebből nem lesz semmi sem. A férfi belőled pedig a p.ncit látja, illetve a legtöbb férfi ilyen korban kezdi el a kapuzárási pánikját, amikoris nagyon szeretik a fiatal lányokat.
Ahogy én látom, naiv vagy még. Ami nem baj, de ebből nagy csalódás lehet még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!