Ti szülőként mit reagálnátok, ha 15 éves lányotok egy vele olyan egyidős fiúval lenne együtt, aki lányosan viselkedik?
A barátomról van szó a kérdésben.
Semmi baj sincs vele, csak néha női ruhákat is felvesz, hosszabb haja van és érdeklődik a sminkelés iránt.
Igazából kedves egyébként, csak már azt akarják otthon, hogy mutassam be csak nem tudom, hogy mit szólnának hozzá.
Kedves első!
Nemhinném, hogy alibi vagyok. Illetve bemutatásnál jogos, hogy nem úgy áll oda, viszont ismerem a szüleimet és akkoris tuti megjegyzik később, hogy "miért van ennek a srácnak hosszú haja?"
Nem zavar hogy egy jövőbeli novel vagy együtt?
2-3ev kibukik hogy meleg
Nem biztos, hogy meleg... Crossdresser is lehet. Mi már felnőttek vagyunk, mégis olyan férfival vagyok, aki ha velem van, akkor tangát hord, szoknyát meg bodyt, női felsőt... Van magassarkúja... Nincs ebben semmi. Van felcsatolhatósunk is...:D naés?! Anyámék ezt nem látták, így nem konfliktusforrás.
Ha a lányomnak ilyen szerelme lenne, nem zavarna. Hálásak, hogy elfogadja őket valaki, talán jobb is, mint egy átlagos heteroval.
Ne félj, amit nem látnak, azzal nem is lehet bajuk! A haja meg... Sok férfinak van hosszabb haja, naés?! Ő meg úgyis alakul még... Ne kisminkelve, női cuccban mutasd be és nem lesz gond. :)
Én nem ítélem el a transzvesztitizmust, de tuti,hogy ez 15 évesen nem normális.
Szóval igazából kedves. Hú, sokra mész vele. Én is kedves vagyok. És a szomszéd is. Meg a nagymamám is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!