Ti szülőként mit reagálnátok, ha 15 éves lányotok egy vele olyan egyidős fiúval lenne együtt, aki lányosan viselkedik?
A barátomról van szó a kérdésben.
Semmi baj sincs vele, csak néha női ruhákat is felvesz, hosszabb haja van és érdeklődik a sminkelés iránt.
Igazából kedves egyébként, csak már azt akarják otthon, hogy mutassam be csak nem tudom, hogy mit szólnának hozzá.
Úristen, nekem is volt 15 évesen barátom, se k nem lettem, se semmi. 32leszek, gyerekkel, férjnél vagyok és éljük az átlagos felnőtt életünket. Mellesleg 16voltam, mikor elvesztettem a szüzességem és nem az első barátommal. Egyébként volt egy jó pár barátom, míg férjhez nem mentem és ez nem azt jelenti, hogy mindegyikkel lefekudtem.
Nem is értem, miért vannak sokan így kiakadva. Van egy hosszú hajú pasija a lányomnak. És? Mert csak ennyit látok belőle. Valószínűleg nem megy férjhez hozzá, még csak 15. :D Ha meg igen, akkor az idő őket igazolja. Ráadásul gondolom teljesen átlagos kinézete, ruházata van a srácnak. Ugyanis ha ennyire szeret sminkelni, akkor nem hiszem, hogy nagyon rocker, punk szerkóban nyomulna. Ha meg kiderül, hogy mégis biszex, esetleg meleg... az utóbbi esetben nem igazán kell féltenem a lányom tőle...
Nem tudom, mi ezen a kiakadni való. Ha rendesen és időben fel van világosítva a lány, és tenyleg olyan a légkör hogy bármi van,mer szólni, akkor nagy baj nem lehet! Mellesleg aki a szextől védi, azt lehet suli után, sőt hekyett is elintézni.
Én elbeszélgetnék a lányommal , és finoman megpróbálnám ráterelni a figyelmét,hogy ez a fiú valószínüleg nem heteroszexuális .
Egyébként semmi bajom a dologgal,mindenki éljen,öltözködjön úgy,ahogy neki jó . Ha téged nem zavar,hogy egy kezdő transzfesztitával vagy együtt nőként,akkor isten áldása rátok . :D Nincs nagy baj egyébként,de azért vak se legyél , női ruhákat hordani és sminkelni az nem egy fura hóbort ,hanem transzszexualitás. Ha ezzel tisztában vagy,és szereted,akkor vállald fel .
Én,mint szülő mindig is azt szerettem volna,és szeretném is a mai napig,hogy jól bánjanak a gyerekeimmel és szép kapcsolatban éljenek . Amikor annyi idősek voltak mint te,akkor sem tiltottam el őket senkitől ,nem is tudnám,nem zárhatom be őket .
Hozzá kell tenni,én nagyon elfogadónak tartom magam,de az biztos,hogy így is meghökkentene a dolog első látásra .De hamar túltenném magam .
Ha a te szüleid konzervatívak,vagy vaskalaposak akkor érdemes "szolídra" venni a figurát a bemutatkozásnál,tehát ne kisestélyiben meg báli sminkben menjen a srác .
A hosszú haj még nem feltétlen utal melegségre..
Régen is és most is vannak olyan ROCKEREK akik hosszú hajat szeretik. Akár egy Rock koncerten is simán rázhatják a hajukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!