Hogy reagálnátok arra hogy a 17 éves lányotok egy 42 éves férfival van együtt?És szeretné hozzátok elvinni bemutatni?
"Egészséges" szülő első gondolata a 42F-17N felállás kapcsán sorrendben: 1. A pasi efebofil, tehát 3-5 éven belül dob téged. 2. A pasi éretlen, és ezért keresgél ebben a korosztályban. Dobni kellene. 3. A pasi ki nem élt fiatalkorát akarja pótolni/visszahozni. Életközepi(?) válságos. Dobni kellene. 4. Mit (nem) tettem, hogy a lányomnak ennyire apakomplexusa lett? 5. Szeretik egymást.
Kérdező, te még - félig - gyerek vagy. Neked még 3-8 évig tanulni/dolgozni kellene mielőtt gyereket akarsz. Ha a pasinak még nincs/az exétől van, de tőled is akar, szerinted akar ennyit várni? Ha ennél hamarabb vállalsz gyereket, nagyon könnyen belefuthatsz a Gyakorin már milliószor kitárgyalt helyzetbe, amikor a hú/nővér sír, hogy a 23 éves tesója otthagyta a férjét a gyerekkel vagy csak konkrétan ß@rik rájuk és bulizni megy. Nem azt mondom, hogy te nem vagy erre érett, csak ennek 0,2% a valószínűsége.
Egyébként, ha már legalább fél éve együtt vagytok, és be akarod mutatni, utólag négyszemközt sem hülyéznélek le, akár a szakítás után sem.
Terry Jones 67 évesen szeretett bele egy 41 évvel fiatalabb diáklányba. És megtörtént?
Újságíró: És milyen a viszonya az apósával?
Jones: Kiváló. Azt mondta, hogy a[z após a] gyerekkora óta Monty Python rajongó.
Nem szoktam a múltjáról faggatni
ideje lenne erről is beszélni. a kufircoláson túl
nagyon naiv vagy, kislány..
Én ehhez nem is írnék hosszan, csak annyit, hogy azért tudd, neki mi jár a fejében: pár patront megér.
Minden más, amit mond, az mese habbal.
Szegény lány.
Na majd megtanulod a leckét.
jogilag felnőtt leszel, de érettségben még gyermek vagy
gondolkodjál,mérlegeljél. előtted még az élet..
Mi fogott meg benned a 17 éves tiniben egy 42 éves férfit?
Arról nem kérdezted.
Egyáltalán mi a közös téma?
Legalább annyi eszed legyen hogy ne szülj neki
Azzal ugye tisztában vagy, hogy mikor te egy szép, egészséges, középkorú nő vagy, addigra a ""pasid"" egy vén szatyor lesz?
17 évesen meg se fordult a fejemben hogy egyáltalán kikezdjek valakivel, aki az apám lehetne. Biztos nem vagy normális, és remélem a szüleidnek legalább van eszük...
De. Ez bizony apakomplexus...
Szerinted egy 42éves férfi mit akar tőled? Párszor megd.gni, azt ennyi... de az ő elméje sem tiszta, az is biztos.
Ha az én lányom lennél, bizony nem így lenne.
Gondoltok a jövőre? Másfél hónap után? Gondolom...
Suli, tanulás, legalabb 1 szakma, egyetem.... mire végzel ezekkel, ott vagy, hogy 25éves. Addigra már egy 50+os ráncosodó, öregedő férfival vagy együtt... gyerek? Az érettsegijét nem fogja megélni. Főleg ha még képes lesz gyereket nemzeni.
Egy nyári kalandnak elmenne (mondjuk nálam annak sem), de komoly kapcsolatnak.... gondolkodj már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!