Hogy reagálnátok arra hogy a 17 éves lányotok egy 42 éves férfival van együtt?És szeretné hozzátok elvinni bemutatni?
"még soha senkivel nem éreztem ilyen jól magam"
Akkor rövid távra tervezz vele!
Egyáltalán mennyi nálad a hosszú táv?
Na igen 30 év körüli még hagyján lenne(max 15 év)..
De ez a 25 év nagyon beteg dolog
Na megjött a másolós majom.Aki csak beszólogatni tud.
Nincs semmi gond .Ismerek olyant, hogy 31 évvel idősebb az úr.Jól megvannak.Persze a szülőknek nem tetszett a nagy korkülönbség. De a szerelem nem ismer határokat.
El kéne gondolkozni, hogy egy ennyi idős csávó mit akar egy kiskorútól...
Korodbeli fiúk éretlenek? Te meg naív vagy. Nagyjából ugyanaz.
#45 Egyetértek. Simán pedofil. Nem a törvény miatt, hanem mert egy 17 éves még bőven se agyilag se testileg nem érett. A lány sem a legélesebb kés a fiókban. Bőven tanulnia kellene. Nekem így 25 éves fejjel se kéne 20 év alatti lány, mert iszonyú éretlenek.
A lány apja helyében biztos, hogy átrendezném az arcát az embernek, akárhányszor csak meglátom. A lányt meg nem támogatnám semmibe se, nem hívogatnám, lemondanék teljesen róla. Ha ilyen érett, akkor menjen dolgozni, tartsa el magát, vagy tartassa el magát, ahogy tetszik, ha gyereke is lesz ilyen fiatalon, tartság el, de engem ne keressen, akkor se, ha már a kapcsolatuknak vége. Szégyent hoz az egész családra.
Kérdezö mit mondott a 42 éves bácsi hogy miért szeretett beléd?
A részedröl érthetö dolog,elvált szülök,hiányzik az apa figura az életedböl és ezért 42 éves férfivel potolod hiányát. Illetve gondolom hogy van ingatlan kocsi és pénzzel is téged a férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!