Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnátok arra hogy a...

Hogy reagálnátok arra hogy a 17 éves lányotok egy 42 éves férfival van együtt?És szeretné hozzátok elvinni bemutatni?

Figyelt kérdés
2020. aug. 20. 11:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/141 anonim ***** válasza:
84%

"még soha senkivel nem éreztem ilyen jól magam"

Akkor rövid távra tervezz vele!

Egyáltalán mennyi nálad a hosszú táv?

2020. aug. 20. 11:57
 42/141 anonim ***** válasza:
90%
Hányszor feküdtel le vele? Ő az első?
2020. aug. 20. 12:05
 43/141 anonim ***** válasza:
93%
:O Ez nem semmi korkülönbség! :D Én is nagyon apakomplexusos voltam ennyi idősen (már kinőttem, akkor nem sokkal előtte vesztettem el az apukámat), de akkor is max. 35 éves férfiakkal randiztam. Még most sem találkozom 40 felettiekkel, pedig már 30 vagyok. :D
2020. aug. 20. 12:09
 44/141 anonim ***** válasza:
91%

Na igen 30 év körüli még hagyján lenne(max 15 év)..

De ez a 25 év nagyon beteg dolog

2020. aug. 20. 12:15
 45/141 anonim ***** válasza:
87%
Drága jó Istenem!!! Annak a faszinak sincs annyi esze, mint egy marék molylepkének. Mint akár egy ilyen kislányról, aki hivatalosan még kiskorú?! Az ilyen az én szememben egy pedofil kretén.
2020. aug. 20. 12:27
 46/141 anonim ***** válasza:
6%

Na megjött a másolós majom.Aki csak beszólogatni tud.

Nincs semmi gond .Ismerek olyant, hogy 31 évvel idősebb az úr.Jól megvannak.Persze a szülőknek nem tetszett a nagy korkülönbség. De a szerelem nem ismer határokat.

2020. aug. 20. 12:32
 47/141 anonim ***** válasza:
87%
Elgondolkoznék azon, hogy hol rontottam el a lányom nevelését. Óva inteném attól a férfitól, megkérném, hogy keressen a saját korosztályából férfit. Előre vetíteném neki a lehetséges jövőjét ha vele marad. Aztán hagynám, hogy élje tovább az életét úgy, ahogy ő akarja. Hiába fájdalmas a tudat, hogy egy idős emberrel van együtt, joga van elrontani az életét úgy, ahogy ő akarja. Az én lelkiismeretem innentől kezdve tiszta, próbáltam hatni rá, de ha nem megy, akkor nem megy. Ha valami balul sül el el, tehát ha pár év múlva szakítanának, természetesen mindenben támogatnám ahogy eddig is.
2020. aug. 20. 12:37
 48/141 anonim ***** válasza:
94%

El kéne gondolkozni, hogy egy ennyi idős csávó mit akar egy kiskorútól...

Korodbeli fiúk éretlenek? Te meg naív vagy. Nagyjából ugyanaz.

2020. aug. 20. 12:37
 49/141 anonim ***** válasza:
74%

#45 Egyetértek. Simán pedofil. Nem a törvény miatt, hanem mert egy 17 éves még bőven se agyilag se testileg nem érett. A lány sem a legélesebb kés a fiókban. Bőven tanulnia kellene. Nekem így 25 éves fejjel se kéne 20 év alatti lány, mert iszonyú éretlenek.

A lány apja helyében biztos, hogy átrendezném az arcát az embernek, akárhányszor csak meglátom. A lányt meg nem támogatnám semmibe se, nem hívogatnám, lemondanék teljesen róla. Ha ilyen érett, akkor menjen dolgozni, tartsa el magát, vagy tartassa el magát, ahogy tetszik, ha gyereke is lesz ilyen fiatalon, tartság el, de engem ne keressen, akkor se, ha már a kapcsolatuknak vége. Szégyent hoz az egész családra.

2020. aug. 20. 12:38
 50/141 anonim ***** válasza:
89%

Kérdezö mit mondott a 42 éves bácsi hogy miért szeretett beléd?

A részedröl érthetö dolog,elvált szülök,hiányzik az apa figura az életedböl és ezért 42 éves férfivel potolod hiányát. Illetve gondolom hogy van ingatlan kocsi és pénzzel is téged a férfi.

2020. aug. 20. 12:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!