Hogy reagálnátok arra hogy a 17 éves lányotok egy 42 éves férfival van együtt?És szeretné hozzátok elvinni bemutatni?
Nem,nincs apakomplexusom de a korombeli fiúk olyan éretlenek.Semmi elképzelésük sincs az életről.
és legfőképpen se lakásuk, se kocsijuk, se egzisztenciájuk, ugye..?
A “korombeli fiúk olyan éretlenek” komment és következménye, miszerint ezen okból egy 40 pluszos férfival gusztustalankodsz a riasztó jele annak, hogy Te sem az érettségedről/eszedről lehetsz híres.
Hogy mit reagálnék? Összetörnék belül, hogy egy ekkora csalódást neveltem és magamban keresném az okát. Elvégre bizonyára én ronthattam el valamit, hogy a nemrég Barbie babával játszó kislányom kezében most egy 42 éves “””férfi””” szerszáma van.
Beteges....
Ha nem jonnek be a korodbeliek akkor inkabb egy 30 eves meg az mindig turhetobb.
En 30 leszek es ha nem lennek nos akkor se johetne szoba 20 ev alatti de biztos hogy vannak akik siman osszejonnenek 17 evessel is.
Egyáltalán hol szedett fel egy 42 éves férfi?
Nagyon bizar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!