Hogy reagálnátok arra hogy a 17 éves lányotok egy 42 éves férfival van együtt?És szeretné hozzátok elvinni bemutatni?
Amikor középiskolás voltam, egy nálam egy évvel idősebb lány megszökött a buszsofőrrel, amelyik szinte minden nap szállított bennünket a suliba. A lány 17 volt, a buszsofőr kb. annyi idős, mint amit te írtál. A szüleinek el sem mondta a kapcsolatot, mert tudta, hogy elleneznék.
Eltűntek hónapokra, majd legelőször a szülőkkel álltak szóba, akik mi mást tehettek volna, belenyugodtak.
Én évekkel később találkoztam a csajjal és beszélgettem vele. Elmondta, hogy élete legrosszabb döntése volt ez a kapcsolat. Elszúrta a fiatalságát, lemaradt mindenről és később a pasi beteg is lett, ápolnia kellett, szóval nagyon mellényúlt.
Szerintem jól gondold meg, hogy mit akarsz egy ilyen korú pasitól, mert az biztos, hogy ő se normális, ha 17 évesen partnert lát benned.
és mi van a férfi múltjával? 42 évesen kizárt, hogy ne legyen egy előző hosszabb kapcsolata/házassága
gyerekek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!