Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnátok arra hogy a...

Hogy reagálnátok arra hogy a 17 éves lányotok egy 42 éves férfival van együtt?És szeretné hozzátok elvinni bemutatni?

Figyelt kérdés
2020. aug. 20. 11:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/141 anonim ***** válasza:
91%
Minden fiatal lány átesik ezen. Hidd el, ami most élet-halál kérdésnek tűnik és legendás szerelemnek, jövőre már nem is fog eszedbe jutni... Részedről érthető is még ez a naiv hozzáállás, mivel fiatal KISLÁNY vagy, de hidd el, egy 42 éves férfi részéről nem az... Egészséges esetben nem lánya korú tinilányokkal kezdene. Van oka annak, hogy miért a Te korosztályoddal ismerkedik, ami nem biztos, hogy a végzetes vonzalom... Sokkal inkább az, hogy van valami, ami miatt nem kell a korabeli/30-as nőknek, amit Te még nem veszel észre és tudsz helyén kezelni.
2020. aug. 20. 11:33
 22/141 anonim ***** válasza:
87%
Hol fogtok élni? Ha ő lebetegszik (akár csak néhány hónapra), hogy fogod eltartani kettotoket nulla végzettséggel? Te fogsz főzni meg mosni rá, amíg fel se tud kelni az ágyból? És mellette a suli?
2020. aug. 20. 11:33
 23/141 anonim ***** válasza:
95%

Amikor középiskolás voltam, egy nálam egy évvel idősebb lány megszökött a buszsofőrrel, amelyik szinte minden nap szállított bennünket a suliba. A lány 17 volt, a buszsofőr kb. annyi idős, mint amit te írtál. A szüleinek el sem mondta a kapcsolatot, mert tudta, hogy elleneznék.

Eltűntek hónapokra, majd legelőször a szülőkkel álltak szóba, akik mi mást tehettek volna, belenyugodtak.

Én évekkel később találkoztam a csajjal és beszélgettem vele. Elmondta, hogy élete legrosszabb döntése volt ez a kapcsolat. Elszúrta a fiatalságát, lemaradt mindenről és később a pasi beteg is lett, ápolnia kellett, szóval nagyon mellényúlt.

Szerintem jól gondold meg, hogy mit akarsz egy ilyen korú pasitól, mert az biztos, hogy ő se normális, ha 17 évesen partnert lát benned.

2020. aug. 20. 11:36
 24/141 anonim ***** válasza:
91%
Tehát egy-két hónapja ismered... Egyáltalán mennyit tudsz róla, miközben már hosszú távra tervezel? Azt se tudod, kivel! Csak beindultak a hormonjaid...
2020. aug. 20. 11:36
 25/141 anonim ***** válasza:
90%
szóval akkor ez még nagyon friss..
2020. aug. 20. 11:37
 26/141 anonim ***** válasza:
91%

és mi van a férfi múltjával? 42 évesen kizárt, hogy ne legyen egy előző hosszabb kapcsolata/házassága

gyerekek?

2020. aug. 20. 11:38
 27/141 anonim ***** válasza:
87%
Nem is csak egy...
2020. aug. 20. 11:39
 28/141 A kérdező kommentje:
Nem szoktam a múltjáról faggatni.Erdélyből költözött ide és itt él már pár éve.1,5 hónapja vagyunk együtt de még soha senkivel nem éreztem ilyen jól magam.Amúgy meg már miért betegedne le 42 évesen?Még fiatal ahhoz.
2020. aug. 20. 11:40
 29/141 anonim ***** válasza:
90%
Próbálnék valami észt verni a lányom fejébe. 17 évesen még gyerek, de még 18-19 évesen is. Az ilyen pedofilok (mert az aki egy tini lánnyal kezd ki az igenis pedofil) csak egy dologra mennek, hogy magukhoz kössék a lányt. A legjobb (!) esetben elhagyja miután alaposan kihasználta, a legrosszabb esetben magához láncolja a hátralévő életére. Ha a lányom annyira szeretne valaki idősebb/érettebbel lenni akkor keressen valakit a húszas évei közepén, de ne valakit aki az apjával egy idős.
2020. aug. 20. 11:40
 30/141 anonim ***** válasza:
94%
Édes szívem, amire te odáig eljutsz, hogy mondjuk családalapítás, a palidnak már jüó eséllyel vagy kapuzárási pánikja, vagy potencia-zavara lesz. Komolyan gondolod? A Te korodban minden véresen komoly, ha a kis pistával lennél együtt a 12.B-ből, akkor is meg lennél győződve róla, hogy halálodig együtt lesztek. nem degradállak le, nehogy félreérts, ez így természetese és rendben is van ebben az életkorban. Elmúlik majd, gondd egy szál se. valóban sok korodbeli éretlennek tűnhet, a fiúk eleve általában lassaban érnek, de miért is kellene rohanniuk és hová? 8 év múlva te 25, a kispasid meg 50 éves lesz és ismerek rengeteg fitt/friss 50 évest, annyira más életszakaszban vagytok most és lesztek még akkor is, hogy valószínűleg nem lesz tartósan összehangolható a két élethelyzet. Érettségizz le, nem kell egy bőven apukádkorú palival (aki lássuk be, azért sanszosan defektes, bár értem én, hogy a fiatal az izgató, no de ennyire?) holtomigléan-holtodiglant tervezni, mert azon túl, hogy felesleges, még roppant komolytalan is, pont az ellentéte, mint aminek nevezed. nem, én nem lennék rá kiváncs és mivel pont 25 voltam, mikor született az első gyerek, ha az te lettél volna, pont velem lenne egy korú a krapek. A férjem elásná a kert végében. Én ettől humánusabb és empatikusabb alakt vagyok, pusztán csak nem vokbnék rá kiváncsi, vendégül sem látnám, (nyilván ideális ismerni a partnert, de ebben az esetben ezt valamhogy másképp oldanám meg, nem helyezném abba a pozícióba amibe vágyik, ergo nem kezelném úgy, mint a lányom kedvesét, ha kerítenék is módot a kontaktusra nem így) és lenne némi feladatom, átbeszélendőm a leánygyermekemmel, aki igen, bár a felnőtt kor határán van, attól még most igenis gyerek.
2020. aug. 20. 11:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!