Hogy reagálnátok arra hogy a 17 éves lányotok egy 42 éves férfival van együtt?És szeretné hozzátok elvinni bemutatni?
#99 Te húsz év felett voltál, a párod 35-nek nézett ki, és elküldött titeket a pincér, azzal a szöveggel, hogy "visszataszító" a jelenlétetek?
Telefont vettetek és egy 35-nek kinéző negyvenpáréves férfira azt mondták, hogy nem kell neki ilyen drága telefon? Utána meg lepedofilozták, mert egy huszonéves lánnyal van?
Ezeket el kellene hinnünk?
A 101-es
Te valami alternatív valóságba élsz erre az 50-es férfiak 90%éka elhízott kopaszodó öreg arcú, jah de ez gyakori itt a 60 éves férfi egy 20 évessel felér szexuális étvágyban és kigyúrt testben
@99 Huszonpárévesen én is sokat lógtam 30-40 körüli pasikkal, egy csomó helyen megfordultunk, soha sehol nem szóltak be. Egy huszonéves lány, ha egy 42 éves férfival ül be valahova, nem nézik ki egyik helyről sem, meg senkit nem pedofiloznak le egy boltban egy húszéves lány miatt. Azt sem fogja mondani az eladó sehol, hogy ne vegyél ilyen drága telefont, mert negyvenévesen öreg vagy hozzá. Ilyen nincs, ezeket most találtad ki. :D
Egyébként az eleje nem lett volna rossz, bár azt is túltoltad kicsit itt-ott. Azért wattpadre még elmenne egy jó kis erotikus novella bevezetőjének.
"A promóter erre azt válaszolta, hogy az A betűs márkájuk nem támogatja a pedofilokat, itt ugyan nem veszünk telefont. (Ekkor még csak 25 voltam)"
Persze... A faszi meg 35-nek nézett ki. Te meg 25 voltál. Hogy bánatba pedofilozta volna le a kanidat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!