Hogy reagálnátok arra hogy a 17 éves lányotok egy 42 éves férfival van együtt?És szeretné hozzátok elvinni bemutatni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 20. 11:01
111/141 anonim válasza:
Tőlem még 30 felett is kértek személyit dohányboltban. Olyan babaarcom van, lehet őt is jóval fiatalabbbak nézték.
112/141 anonim válasza:
És? Tőlem is elkérik a személyit 30 évesen, de a 99-es sztorijával nem emiatt van gond. Tökmindegy, hogy mennyinek nézel ki, ezek a dolgok nem történnek meg, ilyen nincsen. :D
113/141 anonim válasza:
#111 Persze, és akkor már tök hihető, lepedofilozzák a hapit a telefonboltban, meg negyvenévesen ne vegyen drága telefont, mert öreg hozzá... Meg kiküldik az étteremből vagy kocsmából vagy honnan, mert visszataszítóak? Gondolkodjál már, ilyen nincsen! Ennyi erővel akkor a párok nagyrészét úgy küldenék ki mindenhonnan, hogy ember nem maradna sehol. Ha meg tényleg pedofilt látnak egy ilyen helyen, akkor nem így járnak el.
114/141 anonim válasza:
Én nem tudom ti hol éltek.... nálunk meleg párokat is elküldenek, czigányokat, vagy olyan lányokat akinek kivan a picshája a nadrágbol.... voltam bulizni pesten és a barátnőm nem engedték be mert rokker külseje van...
115/141 anonim válasza:
111. És akkor téged is minden helyről kiküldenek emiatt, a pasidat meg lepedofilozzák? Hány évesnek nézel ki? Nyolcnak?
116/141 anonim válasza:
111 vagyok. 16-18-nak szoktak tippelni. Pedig már egy fiam is van. Babakocsival sokszor furan néztek. A férjecském nagyjából kinézetre is 30. Azt kérdezték páran, hogy nem volt-e korai a gyerekvállalás, el se hiszik, hogy 30 vagyok.
117/141 anonim válasza:
Nem írta, hogy emiatt. Egy-egy példát írt. Tizenév alatt két eset azért nem a mindiiiig mindenhoooool.
118/141 anonim válasza:
116. Ennek mindenki nagyon örül, csak kit érdekel? Köze nincs a kérdéshez, sem pedig a 99. válaszoló legendás kálváriájához. Kérlek, próbálj ezen túllendülni.
119/141 anonim válasza:
Én ismrek egy 22-23 éves csajt aki egy majd 70 évessel jött össze. Az öreg felesége idegösszeroppanást kapott miután ez kiderült. Amúgy a csaj nem egy sugar baby típus, elég konzervatív kinézetű, elv. a hittudományin tanult. A csaj házasságot akart meg gyereket, az öreg meg érthető módon nem akart az asszonyától válni. Ezért a csaj kavarni kezdett egy másik 70 évessel aki elv. csak egy kaland lett volna, de teherbe is ejtette a második öreg. Csak hát a csaj az elsővel is kavart még, és a másodiknak a lakásán találkozgattak a második tudta nélkül. A második öreg végül elvette a csajt és a gyerek is meglett, aki egyenlőre normális gyereknek néz ki. Amúgy egyszer az első öreg meglátogatta a csajt a koliban és mindenki mondta a csajnak hogy milyen aranyos hogy a papája meglátogatta, mire a csaj sértődötten kijelentette hogy az öreg nem a papája hanem a párja :'D El tudom majd képzelni milyen baromi jó lesz mikor az öreg majd meghal a közeljövőben, aztán ott marad egy kisgyerekkel az egyetem befejezte híjján végzetség nélkül, mondjuk az örökség nem lehet majd rossz mert a második öreg valami nagykutya.
120/141 anonim válasza:
Ez mind szép és jó, amit a #99-es Válaszoló leírt. Kár, hogy egy Wattpadra hányt tündérmesével ér fel. Nem azt mondom, hogy nem léteznek működőképes párkapcsolatok nagyobb korkülönbséggel, ellenben az ilyen 17L (még csak nem is nő!)/42F felállások nagy része sírással és szétszedett szűzhártyával ér véget a fiatal lányok számára. Kár beleringatni a kérdezőt egy hamis ábrándba, nagy valószínűséggel ő sem fogja építeni az ellenstatisztikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!