A szobám személyesterem?
A drága szüleim ha esetleg lefotózzák a szobámat (azon belűl is a szerintük rendetlenséget) utánna aztva tudomásomon kívül megtartja, azzal a céllal,hogy a későbbiekben megtudja mutatni idézem "hol basztam el az életem". Ez ellen én tudok esetleg valamit felmutatni? Mert szerintem ez már több a soknál.
A kérdésem lényegében, hogy ez számít valamilyen jogsértésnek vagy valaminek?
7-es voltam:
Nem sertenek semmilyen jogot.
Amig szuloknel lakik valaki, addig a szulei a szobaba barmikor belephetnek. Elotte jo esetben ha mar nagyobbacska vagy kopogtatnak de azt se kotelesseguk megvarni, hogy szolj szabad. Sajnos ez van.
"Annyi idő alatt, amíg kiírtad ezt a kérdést, kivanézhattad volna a szobád."
Nem tudom, lehet, hogy te szótagolva írsz, de ezt a kérdést, ha extra fogyatékos, akkor is 2 perc alatt kiírja. Ha meg 2 perc alatt rendet rak, nincs is kupi.
"Viszont 2 perc alatt annyi mindent a helyére lehet rakni, hogy mar nincs is ertelme fotozni."
Tartom, hogy ha két perc alatt ezt meg lehet csinálni, akkor nincs kupi, és ez esetben a szülei ostobák.
Én egyszer jöttem haza a suliból és azt látom, hogy anyám dobálja ki a ruháimat az ablakon. Felmentem a szobámba és kidobtam én is párat, hogy tudjam mi a jó ebben, aztán hagytam még fél órát lógni öket kint a tuján amin fennakadtak. Azt hitte hogy majd szégyenleni fogom a szomszédok elött, de nem. Ez kb.15 éve volt.
A vicc az egészben, hogy a saját lakásom egyáltalán nem kupis, tiszta és rendezett, konmari hozzám jár ihletért. Akkoriban nem érdekelt a rendrakás, a saját gyerekem szobája teljes mértékben a saját tere lesz, tuti nem fogom fényképezgetni. Most még takarítok utána, mert kicsi, fél éves.
Tartom, hogy ha két perc alatt ezt meg lehet csinálni, akkor nincs kupi
Nem teljes takarításrol beszelek, de teny hogy sokmindent a helyere lehet rakni, es lenyegesen másabb az összhatás.
Aki volt sorkatona, annak meg sok is a 2 perc.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!