Hogyan beszéljek szüleimnek a pánikrohamjaimról?
Ebben az évben nagyon sok pánikrohamom volt,igaz amióta a nyár elkezdődött azóta egy se volt,aminek nagyon örülök,de félek,hogy megint elő fognak jönni.
Elszeretném legalább anyukámnak mondani,de nem tudom,hogy áll ehezz a témához mivel sose beszéltünk ilyenekről. Egyszer próbáltam elmondani amikor arról mesélt,hogy a szomszéd nő elakar menni szakemberhez a depressziójával és akkor picit megemlítettem a pánikrohamokat,de nem nagyon figyelt.
Apukámnak nem nagyon szeretnék erről beszélni,bár,ha anyám kell tudjon róla akkor ő is.
Persze ez nem bíztos, hogy pánikroham.
Visszont ki kell vizsgálni.
Tízennégy éves kortól, felkereshető a pszichiátriai gondokozó az Sztk-ban.
Haveromnak volt barátnője pánikrohamjaihoz képest szerencsés vagy,tehát könnyen gyógyítható vagyis a tünetek kordában tárhatóak.
Legfurább az volt amikor az autójukat nem tudta kivenni 5. sebesség fokozatból(kuplunggal tudta oldani a hajtást) srác picit ideges lett a lány 2 perc után letépte magáról a ruhát,pánikroham alatt nem tudott ruhában lenni. Rángatózott ....Srác félreállt -innentől amit írok nem értem- a lány táskájából kivett valamit ami alapján színskálán kellett meghatározni milyen (színü) gyógyszert kell a szájába dobni . Szóval kérdező, te ehhez képest sokkal jobban vagy....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!