Elfogadnád, hogy a gyereked csak azért vegán, mert a párja is vegán?
#30: Ahamm... És gondolom, gabonát se eszel.
Tehát ha infarktust kapsz, inkább meghalsz, de engeded, hogy a doki bármit beadjon? Elég érdekes felfogás.
Ó egek, ha a vegánpk tudnák, hogy mit esznek meg a szuperegészséges gabonafélékkel.
Meg hogy a termesztésnek milyen ára van.
Fogalmatok sincs, mert ha belegondolnátok éhen kellene dögleni.
Infarktus nem fenyeget :D Pont ezt hoztad fel peldanak erdekes..
Olvass utana, hogy a mennyire jarul hozza a helytelen taplalkozas, a sziv-es errendszeri betegsegek kialakulasahoz! Pl. hus, tejtermekek (plane a sajtok)!
A kenyeret is mellozom, amennyire lehet. Erdekes, amit egyesek irnak..hogy a veganok mit meg nem esznek stb. Egy igazi vegan utana jar a dolgoknak. Elolvassa, hogy milyen hatranyokkal jar a husfogyasztas (nemcsak magara nezve)! MINDEN szukseges anyagot be lehet vinni a szervezetbe vegankent! Sot..ha a tompa emberek tobbsege kicsit utana olvasna, akkor latna, hogy egy vegan sokkal valtizatosabb eteleket fogyaszt. Persze a sok nagyokos csak ugy hasrautesszeruen idebofogi, hogy marpedig hust enni kell! Miert is? :D
En ugy vagyok vele, hogy akkor hajra! Igazabol mindenki dontse el maga. A vegansak szerencsere egyre nagyobb teretkezd hoditani! Mondjuk nem is csodalom, hogy Magyarorszagon rengeteg a cukorbeteg, rakbeteg es az elhizott ember. Ti is egynap bealltok a sorba,nyugi...vagy mar ott vagytok a kuszobon.
Jah es ez nem rabeszeles! Leirtam a sajat nezopontomat. :)
36os tudod hogy a szántóföldek hogy készültek?
Tudod, hogy a rengeteg kórokozónak és kártevőnek köszönhetőem mennyi vegyszer szükséges? Tudod mit jelent az, hogy BIO?
Tudod hogy mit jelent a deszikkálás?
Szerintem ha tudnák egyesek hogy mi micsoda, akkor százszor meggondolnák, hogy mit esznek meg.
Én sem értek egyet az intenzív állattartással, sajnálom őket. Meg kellett volna hagyni a tanyavilágot, mert a régi parasztok tisztességesen tartották őket. Például a kismalac kimehetett az udvarra játszani. A libák legeleltek. Százszor jobb volt az a hús és ott az állat az utolsó napig tisztességesen, normális körülmények között volt tartva. Sosem szenvedett. Plusz volt konyhakert is, amibe lényegesen kevesebb vegyszer kellett.
Szóval szerintem nem a hússal van gond, hanem sokszor a körülményekkel. Szívesebben vásárolok én is tanyáról, nem is drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!