Elfogadnád, hogy a gyereked csak azért vegán, mert a párja is vegán?
De igen, 15-ös, te pontosan lebeszélni akarsz másokat, ráadásul aljas húzásokkal, pl érzelmi zsarolással.
Ja és te meg nézz már utána, hogy hány hiperszuper vegánnak is van mindenféle vitaminhiánya! Ahogy a húsevők közt van, aki nem figyel a megfelelő tápanyagbevitelre, úgy a vegánok közt is, csak utóbbiaknál valahogy hatványozódnak a mindenféle hiánybetegségek, mert pl tejtermék letiltásával jelentősen csökken a kalcium bevitel. De nyilván tök jó az, ha a normális élelmiszerrel bevihető vitaminokat nektek mindenféle mesterségesen előállított tablettával kell pótolnotok...
Tiszteletben tartanám a döntését, ha jönne, mindig csinálnék olyan ételeket is, amiket megeszik.
De: cserébe elvárnám, hogy ő is tartsa tiszteletben azt, hogy mi többiek márpedig eszünk húst!
Ahogy jönne a térítési próbálkozásával, ezt azonnal tudatosítanám benne, mármint hogy ez nem egyoldalú! Ha nem tartja tiszteletben az én nézetemet, én sem fogom az övét. És akkor onnantól kezdve direkt figyeljék rá, hogy amit meg lehetne oldani vegánként, abban is legyen valami állati, zsír, méz, esetleg tej...
Ez ennyire egyszerű.
"Pl.egy borsó leveat sem eszik meg ha tojásos tészta van benne. A tojásnélküli tészta pedig ragad,tapad, nem jó. "
Hát ez igen.
Főzzön akkor magának,ha tényleg ennyire finnyás,readásul szektás
Az nem “vágóhídi horror videó”, hanem a valóság. Jó reggelt kívánok. Eddig nem tetszett tudni, hogy hogy mennek a dolgok a vágóhídon? És nem, nem vagyok se vegán, se vegetáriánus, de figyelek arra, hogy ne fogyasszak sok húst, mert felháborító ahogy az állatokkal bánnak.
A kérdésre válaszolva, a lány dolga hogy mit eszik, vagy mit nem eszik. Mit kell ezen elfogadni? Mert ha nem fogadom el, akkor majd megváltoztatja a döntését? Hát nem hinném.
Teljes mértékig az ő dolga, hogy mit eszik vagy mit nem. ha elmúlt 18 éves semmi jogod és okod beleszólni. De ha megpróbál térítgetni, én ott vágnám orrba.
Jogos amúgy, hogy a húsfogyasztás hozzájárul a klímaváltozáshoz. Meg úgy egyébként az életviteled 90%-a egyébként is. Szóval iylen alapon vízbe is fojthatnád magad, mert akkor innentől nem szennyeznéd a környezetet. Ezek a fajta vegánok inkább figyelemre vágynak. Am nem vagyok ellenük, van két nagyon jó barátom, akik vegánok,és SOHA nem próbált meg egyikük se megtéríteni, de még csak szóba sem igen került ez a téma. Miért? Mert magánügy, ezért. Pont.
Egyébként a vegánkodástól baja nem lesz, ha tényleg komolytalan a kapcsolat vagy egyszer végetér, sanszos, hogy majd visszatér a megszokott étkezési szokásaihoz, ha tényleg a pasija miatt csinálta. Hagyni kell, ennyi.
#28: Akkor remélem gabonát és szóját sem eszel! Illetve semmi olyat, amiben pálmaolaj van.
Ha megbetegszel, azért az orvos által felírt gyógyszert gondolom beveszed...
En tobb mint 12 eve nem voltam orvosnal. Palmaolajat nem fogyasztok, szojat pedig vegkepp nem :D
Ami pedig a gyogyszereket illeti, meg husevo koromban sem szedtem! Na erre varj gombot nagyokos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!