A gyerekvállalás önző dolog?
Én nem értem hogy az emberek miért vállalnak gyereket, erre is kérek egy választ. Szaporodás? Vagy a saját boldogságuk?
Létrehoznak egy életet ebbe a világba ami egy kegyetlen hely de miért? Ugye nem mindenkinek való a gyerekvállalás de mégis gyereket vállalnak. De lehet hogy te megtudsz adni mindent a gyerekednek anyagilag és a többi, lehet normálisan neveled de egyszer őt is eléri a szenvedés. Vannak olyan emberek akiknek alapból fáj az élet hiába van szerető családja és a többi. Nem kell oka legyen az élet tele van szenvedéssel, igazából az egész létezés egy érdekes dolog mindenki hasonló utat jár be de egy a vége.
#60 Eddig leírtak alapján a gyerekem apja több problémával rendelkezett mint te.
Miután megfogant a gyerekem, még nem is tudtuk, és szétváltunk.
De semmi gond, gyerekem nevelőapját imádja.
Gyerekem apja pedig 10+ éves boldog párkapcsolatra lelt akkor.
#62 A lényeg ne írd le magad!
A pozítiv tulajdonságaiddal foglalkozzál első sorban, másod sorban dolgozz a megváltóztatható rossz tulajdonságaidon!
Járj nyított szemmel!
Az egyetlen pozitív tulajdonságom amiről tudok az az hogy a szavam a garancia.
Ha ígéretet teszek azt betartom, ha valamiről azt mondom hogy megcsinálom az meg is lesz csinálva, ha azt mondom hogy ott leszek a megbeszélt időpontban ott leszek. Ritkán teszek ígéretet de azt betartom és nem szeretem a sunyiságot, ha valami nem tetszik azt őszintén megmondom. Ha ezeket megszegem kevesebbnek érzem magam.
#64 Ez érték, keres olyan munkát ahhol ezt a tulajdonságod megbecsülik!
Fejleszd magad!
,,Nyers virágpor, így árulják."
Okés, köszi!
Mert ösztön lények.
Most is élhetetlenek a körülmények, nehéz munkát találni. Sokan csórók, babaváró hiteleznek, csokoznak, fialnak 3at a semmire. Semmiben nem tudják majd támogatni a kölyköket. Kétséges hogy lesz-e munkájuk..
Lehet ők is majd gyerek gyárak lesznek. Úgyis ebből lehet csak megélni itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!