Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A gyerekvállalás önző dolog?

A gyerekvállalás önző dolog?

Figyelt kérdés

Én nem értem hogy az emberek miért vállalnak gyereket, erre is kérek egy választ. Szaporodás? Vagy a saját boldogságuk?

Létrehoznak egy életet ebbe a világba ami egy kegyetlen hely de miért? Ugye nem mindenkinek való a gyerekvállalás de mégis gyereket vállalnak. De lehet hogy te megtudsz adni mindent a gyerekednek anyagilag és a többi, lehet normálisan neveled de egyszer őt is eléri a szenvedés. Vannak olyan emberek akiknek alapból fáj az élet hiába van szerető családja és a többi. Nem kell oka legyen az élet tele van szenvedéssel, igazából az egész létezés egy érdekes dolog mindenki hasonló utat jár be de egy a vége.

2020. aug. 1. 17:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
84%

#60 Eddig leírtak alapján a gyerekem apja több problémával rendelkezett mint te.

Miután megfogant a gyerekem, még nem is tudtuk, és szétváltunk.

De semmi gond, gyerekem nevelőapját imádja.

Gyerekem apja pedig 10+ éves boldog párkapcsolatra lelt akkor.

2020. aug. 3. 01:05
 62/71 A kérdező kommentje:
Ezt most miért írtad? Nem értem mit akarsz ezzel mondani.
2020. aug. 3. 01:14
 63/71 anonim ***** válasza:
100%

#62 A lényeg ne írd le magad!

A pozítiv tulajdonságaiddal foglalkozzál első sorban, másod sorban dolgozz a megváltóztatható rossz tulajdonságaidon!

Járj nyított szemmel!

2020. aug. 3. 01:22
 64/71 A kérdező kommentje:

Az egyetlen pozitív tulajdonságom amiről tudok az az hogy a szavam a garancia.

Ha ígéretet teszek azt betartom, ha valamiről azt mondom hogy megcsinálom az meg is lesz csinálva, ha azt mondom hogy ott leszek a megbeszélt időpontban ott leszek. Ritkán teszek ígéretet de azt betartom és nem szeretem a sunyiságot, ha valami nem tetszik azt őszintén megmondom. Ha ezeket megszegem kevesebbnek érzem magam.

2020. aug. 3. 01:44
 65/71 anonim ***** válasza:
81%

#64 Ez érték, keres olyan munkát ahhol ezt a tulajdonságod megbecsülik!

Fejleszd magad!

2020. aug. 3. 01:49
 66/71 anonim ***** válasza:
83%

,,Nyers virágpor, így árulják."

Okés, köszi!

2020. aug. 3. 13:48
 67/71 anonim ***** válasza:
65%

Mert ösztön lények.

Most is élhetetlenek a körülmények, nehéz munkát találni. Sokan csórók, babaváró hiteleznek, csokoznak, fialnak 3at a semmire. Semmiben nem tudják majd támogatni a kölyköket. Kétséges hogy lesz-e munkájuk..

Lehet ők is majd gyerek gyárak lesznek. Úgyis ebből lehet csak megélni itt.

2020. aug. 3. 20:19
 68/71 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetértek veled.
2021. febr. 25. 11:21
 69/71 anonim válasza:
100%
en is hasonlokan gondolkodtam. keress ra az antinatalizmusra, bar magyarul meg nem sok minden olvashato ebben a temaban.
2021. máj. 20. 18:50
 70/71 anonim ***** válasza:
100%
Igen az.
2022. jan. 6. 09:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!