A gyerekvállalás önző dolog?
Én nem értem hogy az emberek miért vállalnak gyereket, erre is kérek egy választ. Szaporodás? Vagy a saját boldogságuk?
Létrehoznak egy életet ebbe a világba ami egy kegyetlen hely de miért? Ugye nem mindenkinek való a gyerekvállalás de mégis gyereket vállalnak. De lehet hogy te megtudsz adni mindent a gyerekednek anyagilag és a többi, lehet normálisan neveled de egyszer őt is eléri a szenvedés. Vannak olyan emberek akiknek alapból fáj az élet hiába van szerető családja és a többi. Nem kell oka legyen az élet tele van szenvedéssel, igazából az egész létezés egy érdekes dolog mindenki hasonló utat jár be de egy a vége.
II. stádium, ACE-gátlót és vízhajtót szed (orvos írta fel) van , hogy köhög. Neked a negyedikből sikerült meggyógyulni, gondoltam akkor a II.ból is meg lehet, na jó mondjuk nem életszerű, hogy beírsz valamit , hogy ettől és ettől meggyógyultál én elmondom neki és jól lesz. Gondolkoztam is, hogy egyáltalán megkérdezzem- e,de ha meg nem akkor mindig eszembe jutna, hogy lehet tudnék neki segíteni. Még egyszer köszi a választ!
Aki írta a Q10-et neki is köszönöm!
Hát ha nem kezelik rendesen akkor fog a következő stádiumba lépni.
Én is köhögtem és kihánytam mindent, na meg vért meg mindenféle trutyit köptem fel. Ja, egyébként hasmenés és társai ha bevizesedik akkor a szervei pangani fognak és rosszul működnek. Én 98 kg-ról 74 re fogytam a betegség alatt.
Végülis kezelik, csak a köhögés nem szűnt meg teljesen. (jelentősen csökkent).
Milyen virágpor?
#39 Kérlek Nick Vujcic-ot ne keverjük bele!
Semmien szempontból nincs közel itt senkihez!
Kérdező kívánom a legjobbakat!
Javaslom, írj ki egy vagy több kérdést pár keresés kapcsán!
Ha akarod, linked be ide amelyiket gondolod. ;)
Könnyen lehet, most nem akarsz gyereket, és ezt komoly akadájnak látod a párkeresésben.
Sokáig én sem akartam, pont genetikai örökletes betegségre való tekintettel. Bár esetemben, csak ha kisfiam lett volna lett volna veszélyeztetve.
Na most van egy tízenhat éves nagy lányom. Nem tervezet, fogamzásgátló szedése ellenére megfogant. Minden vizsgálat egészségesnek mutatja.
Ilyen örökletes betegség esetén, a mai orvostudomány sokmindenre képes. Lányom is visszont konckázat nélkül csak lány gyermeket szülhet.
Köszönöm 57-es
Nekem nem az nehezíti meg a társkeresést hogy nem akarok gyereket.
Vannak emberek akiknek nem való a gyereknevelés és tudom hogy nekem nem való.
Az önismeretet nagyon fontos. Láttom ebben már jól állhatsz.
Bár az ember mindig tabul újat, akkár önmagáról is.
Most ideje megismeri a másik nemet! ;)
Öhm, olvastad a korábbi válaszaimat a társkereséssel kapcsolatban?
Mégis hogyan kéne megismernem a másik nemet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!