Haragudnátok a lányotokra ha elköltözne az apjához válás után?17/L
79-es egyetertek. De feltetelezem a sztori igaz lasd a lanykam esetet. Csak lehet nem lany es nem 17 es nem fog hanem mar elkoltozott stb. Sokan ide kis ferditessel irjak ki a torteneteiket, kulonben rajuk ismernenek.
Az en lanykam (magam is meglepodtem es elsore rohogtem rajta, de sajnos nem viccelt) 16 evesen kijelentette o 18 evesen alberletbe megy es megkezdi az onallo eletet. Kerdeztem hogy de hat mibol fogod eltartani magad es honnan lesz penzed a budapesti alberletre? (Akkor 10.-es lett volna még csak). Erre teljes komolysaggal mondta, hogy majd en es az anyja kozosen fizetuk az alberletet es minden mast is. Na ezen kezdtem rohogni. Aztan nagyon megbantodott szegenyke. De siman atment az anyjahoz elni, amikor ott mindent beigertek neki. Es furcsa modon azota szuleinek nevezi oket masok elott es nyilvanosan is, holott elotte nekem folyamatosan szidta az anyja uj pasijat es meselte ilyen bena olyan bena.
Az en uj baratnom is az elejen joban volt a lanykammal, csak mint emlitettem kamasszal nem konnyu, ha valaki szeretne befogni hazimunkazni. Szerintem a kerdezo is gy fog jarni mint a lanykam mindegy milyen oldalrol is nezzuk.
Kerdezo es te miert nem akarsz 2-2 het itt es ott felallast vagyhetvegente mindig anyanal lenni? Akkor tanulhatnal is, de ereztethetned anyaddal is hogy egyenlo mertekben szereted apaddal szemben.
Az valahogy eleg nagy arulas, hogy anyad tamogatasa helyett a koltozessel es indoklasoddal azt erezteted, egyet ertesz azzal, hogy apad megcsalta vagy legalabbis eleg gyorsan felszedett egy masik nőt. Lehet a nem ilyennek neveltet erre ertette.
82-es a 77-es valsszolo vagyok. Bocs, de nem harcoltam anyukaval. Se a gyerek feje folott se mellette. Anyuka folyamatosan engem alazott en meg csondben maradtam.
Termeszetesen akkor is, amikor anyja eloadta neki 17 evesen, hogy hogyan ment tonkre a hazassagunk e hogyan valtunk el. Pedig en is meselhettem volna, o miket tett (hogy hanyszor csalt meg, ment abortuszra, flörtölt a szomszedokkal vagy csak otthom vedelte a tomenyet), de nekem sose volt az eletcelom, hogy a valas miatt amugy is serult lanykamat ilyenekkel terheljem tovabb.
Elkoltozott azt irta boldog ott. Hat legyen.
Utolsó te nem szereted a gyereked? Mert eléggé úgy tűnik csak az érdekel téged megbantottak. Te mit okoztál a gyerekednek azt fel sem fogod.
A házimunkázni meg elég kétértelmű, gondolkoznék mielőtt írok.
85-ös magyarázd már el miről beszélsz?
Házimunkázni? Ezen mi nem megy át? A lánykám rendesen el volt kényeztetve nem tagadom. Sose kellett se takarítania, se mosogatnia se nálam se az anyjánál. Amikor barátnőm lett, ő szerette volna, ha az akkor már nagylányom is segít a közös otthonban és mindenkinek jut egy kis feladat. Nem tudom máshol hogy van, de 17-18 éves csak üldögél otthon és anyu/apu kiszolgálja? De írtam ő jobb szeretett volna nagy kertet, saját kutyát, nagyobb luxust. Ha ezt elfogadom szülőként, akkor miért nem szeretem?
A kérdező pont olyan mint a lánykám csak igyekeztem bemutatni egy másik hasonló, de egy lépéssel előrébb lévő helyzetet.
A lánykám meg nincs fönt ezen az oldalon, én pedig általában egy barátom regisztrációjáról írok, így ha akarnám se bánthatnám meg. De ennek nincs ahhoz köze szeretem-e. Ha nem szeretném akkor rég szóba se állnék vele, ha keresne sem:-).
Ahogy az egyik válaszoló írta, ha apukádat akarnád, mert annyira szereted, akkor MOST költöznél hozzá, bárhol lakik.
És érdemes elolvasni a 70es válaszoló belinkelte azt a múltkori kérdést.
"Na ezért van több joga az anyának, mert csak rá számíthat a gyerek, mert az élete árán is megvédi. " - aha, csak attól nem védi meg, amitől valójában meg kéne: saját magától.
Azt bezzeg elvárná, hogy a gyerek helyezze őt a saját elemi érdekei elé. Na pont ennyit az anyucik önzetlenségéről. Még azt sem birják elviselni, hogy a gyerek joga a döntés, és nem az övék... önző teremtések.
Az általad is képviselt gondolkodásnak meg a "az anya dolga a gyreknevelés, az apáé a pénzkereset" átkos konzervatív családmodellhez van köze valójában. Az anyaság túlhájpolásának meg a Szűz Mária-kultuszhoz leginkább. Végre meg kellene szabadulni ezektől a sötét középkori agybajoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!