Haragudnátok a lányotokra ha elköltözne az apjához válás után?17/L
Szabadság???? Nem. Ő azt írta, hogy kicsi a ház amiben él, nagyobbra vágyik... 😂
Nem köti az anyja, azt nem írta.
Csak a jobblét miatt pattan meg. Ennyi. Ne védd.
Hagyjuk. Pénz. Ennyi.
Apának több van. Apa kapja be.
"Nem a saját fürdőszobától lesz több magánszférája, " - ezt te se gondolhatod komolyan... bár lehet, hogy rég voltál fiatal, elmagyarázom neked: ez esetben simán fel tudja vinni a párját magához, nem kell az "idegeneket nem keülgetek" vagy a "legyél tekintettel a testvéreidre is" ótvar vartyogásokat hallgatnia. Márpedig egy 17/18 éves lánynak már szüksége van normális párkapcsolati-szexuális életre is.
Így már megvan?
Meg egyébként is, az apjának valszeg sokkal kevésbé lesz ingerenciája beleugatni a Kérdező párkapcsolati-szexuális életébe, hisz neki is megvan a sajátja. Amíg lehet, hogy az anyja már rég "CSAK ANYUCIKA" üzemmódban működik... ami ugye elég gyakori ok arra, hogy a férfi új partnert keressen, aki NŐ is egyben.
Most ha lepontozol megváltozik? 😂
A kérdés, hogy haragudnál e a lányodra, ha elköltözne az apjához, válás után.
Hat, ha csak ezért,mert apuci gazdagabb, akkor :
IGEN!
Innentől engem nem izgat, nem az én életem.
Sok sikert aranyos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!