Haragudnátok a lányotokra ha elköltözne az apjához válás után?17/L
Aha, láttuki milyen normális, tele van a kommentjeivel a 6-os, és 7-es oldal, több regről.
Hát ha szerinted ez a normális, ám legyen. Szerintem ez beteg. Nem kicsit.
Apukád eletszemlelete tökéletesen megfelel a mai korszellemnek, azonban a ma önzősége a holnap vesztesége lesz. Az élet nem csak a lehetőségeink gátlástalan kihasználásáról szól, és arról, hogy ezzel másokat döntsünk nyomorba. Emlékezz erre, amikor a csaj a hátadba szúrja a kést.
Nagyon ajánlom neked azt a threadet, amit belinkeltek itt, olvasd végig, gyakorlatilag annak a sztorinak a start mezőjén állsz, rajtad múlik, hogy elindulsz-e.
*a ma önzősége a holnap vesztesége lesz.
Ez egy nagyon nagyon bölcs mondás.És: igaz.
Szívem fogsz te még szívni.
Elmesélem a lánykam esetet. Anyjának nem kellett 5 evesen a valaskor, mert vegiggondolta ott van még egy masik gyereke meg az új faszijanak is akart egyet gyorsan szulni es 3 gyerekkel mar nem szivesen bajlodott volna. Aztan sok sok evig a lanykamnak nemhogy szobaja, de saját ágya és tiszta agynemuje se volt az anyjanal. Persze mindenfele gyerekprogrammal, ettermezessel, draga hobbikkal megvasarolhato volt a lanykam, ami ertheto hiszen gyerekkent nem latott at az anyjan, hogy itt a lelkiismeretfurdalas van kompenzalva. Hozzatennem, valoban jott uj gyerek es arra sokszor a lanykam vigyazott amig az anyja es az uj faszija kettesben programokon vettek reszt. Aztan nott a lanykam, nekem is lett baratnom es hat a baratnom szerette volna az en elkenyeztetett lanykamat megnevelni. En ennek orultem, de hat nem lett egy sikersztori, mert a lanykam nem az a hazimunkazos fajta es szerintem kamaszkent ertheto is ha nem takaritani es fozni szeretne megtanulni. Nalunk is jott uj gyerek es idokozben egy 6 eves epitkezosdi projektet befejezett a lanykam anyja es az uj fazonja. Kozben a harmadik gyerek kikerult az o haztartasukbol es erdekes modon hirtelen a lanykam anyja elkezdte puhitani a lanyom, hogy ha kesz lesz a hazuk, lesz sajat szobaja, lesz nagy kert, tarthat vegre kutyat es ott nem zavarja majd gyereksiras es tud a tanulasra koncentralni. El is koltozott a lanykam es majdnem minden ugy van ahogy igertek, es epp csinalja a jogsit es fog autot is kapni. Viszont fogalma sincs minek tanuljon, mert persze hogy neki kellett a kisebbik tesojara vigyaznia es ossze voltak zarva a kijarasi korlatozas alatt es erdekes modon igy mar a gyerekekkel valo foglalkozas szakmakent szoba se johetes hat anyukaja szerint nem a szivere kell hallgatnia, hanem penzes szakmat kell tanulnia. Ugyhogy meg van love rendesen
. Persze en nem haragszom ra, legyen boldog ott ahol van penz, ha neki ez szamit. En csak egy csoringer apuka vagyok, aki nemtrendi a gimnazista lanyanak. Hozzam nem johetnek a barataival bogracsozni, nem villghat nagy kerttel, uszomedencevel. En se ezt tanitottam neki. Megis.
Magamban azert megvan rola a velemenyem es az anyjarol is, de hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!