Haragudnátok a lányotokra ha elköltözne az apjához válás után?17/L
Nem olvastam a kommenteket.
Apukád valószínűleg azért ilyen nagylelkű, és azért örülne, ha vele költöznél, mert így csak egyharmadnyi gyerektartást kell fizetnie. Ugyanis 3-an vagytok, te apukádhoz mész, 2 tesód anyukádnál marad, így 1-1 gyerek "kiüti" egymást, a harmadik tesód után kell csak gyt-t fizetnie apukádnak. És ugye ha te is maradnál anyukádnál, akkor akár a fizetése felét is megítélhetik gyt-nek, így, hogy csak egy gyerek után kell fizetnie, ez a fizetése kb 10%-a lesz.
Számszerűsítve: Tegyük fel, hogy 480.000 Ft apukád nettó fizetése. Ha hármótok után fizetne, akkor akár 240.000 Ft-ot is megállapíthat a bíróság. Így, hogy te odamész hozzá lakni, így majd 48-50.000 Ft körüli összeget kell fizetnie. Érzed a különbséget?
Persze, mert biztos csak gonosz mostoha lehet az új nő, ugye?
Az eszetekbe sem jut, hogy talán jóban vannak???
Ott legalább rendes körülmények lesznek, elférsz, lesz magánéleted. Én is mennék.
44 maximálisan egyetértek veled, ki van ez találva (41-es vagyok)
Mindig nagy csalódás szembesülni azzal, hogy emberek, akik valaha szerették egymást, kepesek a szerelmük gyümölcsét, a saját gyereküket felhasználni az undorító pitiáner játszmáikhoz... annyira szomorú ez, és igazából a csajt nem is lehet annyira hibáztatni, mert még szinte gyerek, ráadásul a szüleiről van szó, hogy is láthatná át, hogy miről van itt szó valójában.
*Persze, mert biztos csak gonosz mostoha lehet az új nő, ugye?
Nem, az a ma született bárányka-csak az a kár hogy a bárány bőrében nem bárány van, hanem egy kivénhedt farkas, aki örökké vicsorog, mert kínjában már nem tud mit kezdeni magával.
Nem, inkább a megkeseredett elvált nők klubja, amiről ti írtok.
A gyerekkel zsarolás sokkal inkább a csodálatos anyucik módszere, főleg pici gyerekkel. Mintha nem ők dobták volna szét az adott férfinek a lábukat. Aztán meg elhordják mindennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!