Mit szóltok ahhoz, ha a szülők megkérdezik a már meglevő gyerekük véleményét arról, hogy az szeretne-e testvért?
Figyelt kérdés
Unokatestvéremék szeretnének második gyereket, és ezzel kapcsolatban megkérdezték a 15 éves lányuk véleményét is, aki foggal-körömmel ellenzi a dolgot. Ilyen esetben tényleg ki kell kérni a meglevő gyerek véleményét? Miért nem elég csak a kész tények elé állítani?2020. júl. 9. 18:12
81/85 anonim válasza:
Néhanéha belefér. Én minden nap ezt csináltam, sehová nem mehettem. Utálom is a húgomat. (Velem se törődtek többet, csak engem egyedül hagytak már 4 éves koromtól.)
82/85 anonim válasza:
77es, ha a gyerek csinálásakor nem szólhat bele, ne kelljen már foglalkozni a kistestvérével. Foglalkozzon vele az aki akarta. Ha joga nem volt beleszólni kötelessége se legyen vigyázni rá.
83/85 anonim válasza:
Nem is tudom, ez egyáltalán miért kérdés! A gyereket pesztrálja az, aki megcsinálta! Mellesleg így kell a testvérek kapcsolatát egy életre elrontani (lásd 81-es esete). És nem, nem arról beszélek, hogy egyszer közbejön valami, hanem szisztematikus, állandó babiszitterkedésről. Az pedig külön gáz, aki azt hiszi, hogy családtagságra hivatkozva bárkit ki lehet használni. Ezek azok az emberek, akik a nagyszülőket is ezerrel ekézik, ha azoknak nem minden vágyuk 0-24-ben minden nap unokázni, hanem mernek magánélettel rendelkezni.
84/85 anonim válasza:
Jah és igen, a te kommentedre reagáltam, "kedves" 77-es...
85/85 anonim válasza:
Nem kérném ki, fordítva is elsűlhet. Enyémet is kikérték 13 éves koromban, szeretnék e még 1 kistesot, és kis gondolkodás után azt mondtam nem, de nem is gondolkoztam el komolyan. Aztán pár hét múlva megtudtam, Anyám abortuszra megyés próbáltam lebeszélni, mondtam neki ha tudom, hogy már uton van mindenképp azt mondom ifen. Évtizedekig abban voltam miattam halt meg 1 magzat, ember és nagyon lelkifurim volt. Aztán egy psyhológus mondta, biztos már eldöntötték, csak még engem is "megkérdeztek". De nem nem kiskorúnak felelőssége, szerep eldönteni, ha már uton és megtartsák, azt gondolom. Bocs, ha valakinek ez nem tetszett, de ez egy megtörtént story.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!