Mit szóltok ahhoz, ha a szülők megkérdezik a már meglevő gyerekük véleményét arról, hogy az szeretne-e testvért?
28, meséld már el, hogyan lehet úgy figyelembe venni, hogy nem ő dönt?
Gyerek akar, te nem, nem lesz. Gyerek akar, te akarsz, akkor se azért lett, mert ő akarta.
Gyerek nem akar, te igen, lesz tesó. Gyerek nem akar, te se akarsz, azért nem lesz, mert te nem akarsz.
"28, meséld már el, hogyan lehet úgy figyelembe venni, hogy nem ő dönt?"
Bocs,de ilyen értelmi problémás emberekkel,mint te,nem állok szóba.
"gáz, hogy ilyet feltételezel a gyerekedről"
Végülis ő nevelte.
32 "A kamaszok többsége haszonleső, számító, manipulatív, akinek minden körülmények között saját haszna-kényelme az első."
Ebbe az a vicc,hogy a te gyereked olyan lesz,ahogy te nevelted.Szóval ha gyereked ilyen,akkor erről TE tehetsz.
Érdekes, hogy hogyan gondolkodnak itt egyesek a kamaszokról. Hogy biztos mindegyik számító, a szüleiből kizsarolható pénz érdekli csak. Meg a szülőkről is, hogy majd akkor biztos a nagytesónak kell állandóan pesztrálni a kicsit.
Egyik se feltétlenül igaz. Bennem föl se merült, hogy a kistesó miatt majd micsoda anyagi hátrányba kerülök. De amúgy nem is kerültem, mert bőven megvolt az anyagi feltétele a szüleimnél az újabb gyerek vállalásának (éppen ezért vártak vele ennyit). És valóban volt olyan, hogy én vigyáztam rá pár órát, de ezt is normálisan, időben meg lehetett beszélni a szüleimmel. Soha egyszer nem volt olyan, hogy mondjuk a barátaimmal közös programot mondatták volna le velem. Ha szükséges volt, akkor babysittert fogadtak pénzért. Mert, mint említettem, megfelelő anyagi háttérrel vállalták a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!